A KSC utánpótlás korú játékosokból álló csapata vasárnap Tatára utazott a soron következő amatőr bajnoki mérkőzésre. Harsányi Máriáék a sok hiányzó ellenére nyolc játékossal is nagyarányú győzelmet arattak.

TATAI SE – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD II. 39-154 (9-41, 15-39, 11-41, 4-33)
SZEKSZÁRD: ANDI 39/9, Horváth 18, LISZKAI 16, Pop 15/3, Hanti 10/3. Csere: SINKA 24/18, ISTÓKOVICS 21, Haag 11. Edző: Harsányi Mária.

Statisztika

“Vasárnap Tatán játszottuk a hetedik NB1 B-csoportos meccsünket. Nyolc hadra fogható játékosom volt csak, négy húzóemberem különböző okok miatt hiányzott. Szezoncsúcsot dobva nyertük a mérkőzést a nagyon szerény képességű hazaiak ellen. Minden negyedet fölényesen nyertük, időnként a védekezésünkkel volt csak gond, de ez ma belefért. Minden játékosom sok lehetőséget kapott, és kintről is jobban dobtuk, mint a korábbi meccseinken (11/27 tripla). Sinka Noémi egymaga 6/6 távoli dobást értékesített. Sajnos a statisztikában sok hiba van, elsősorban a gólpasszok tekintetében, hiszen ennyi pontnál 8 assziszt nem lehetséges. Amit ez alapján mégis ki lehet emelni, az a dobószázalékok, az IBM pontok nagyjából ebből jöttek össze. Andi 39/9 pontja 34 IBM pontot, míg Istókovics Adél 21 pontja és 14 lepattanója (dupla-dupla) 32 IBM pontot ért, de minden pályára lépő játékosunk két számjegyűt dobott.
NB1-es csapatunk nagy szurkolója, Tőzsér Béla bácsi eljött szurkolni és a csapatnak egy nagy doboz bonbont és süteményt adott. Innen utazott tovább Sopronba a válogatott női meccsre. Köszönjük neki a szurkolást és a kedveskedést!”

Harsányi Mária

Kép: Hanti Attila