A hétvégi bajnoki fordulóra készülve az U14-es KSC szerdán felkészülési mérkőzést játszott a GYKSE Szekszárd fiú csapatával. A lányokat – a kadett csapattal a fővárosban játszó Harsányi Mária hiányában – ezúttal Studer Zsuzsa irányította.

TARR KSC SZEKSZÁRD – ATOMERŐMŰ GYKSE U14/A 65-77 (21-25, 19-13, 11-26, 14-13)
SZEKSZÁRD: UNTERMÜLLER 20, KITANICS 16, Bartos 6, Beke 4, Eppel. Csere: Finta 8, Rácz Cs. 4, Bognár 3, Häckl 2, Szabó P. 2, Doszpod, Riba. Mb. edző: Studer Zsuzsa.

“Szerdán – a hétvégi serdülő fordulóra készülve – edzőmérkőzést játszottunk a két kadett csapatban játszó játékos (Pomsár és Szabó), valamint a beteg Makovics nélkül. Studer Zsuzsi edző segített a meccselésben. Tizenkét pontos vereséget szenvedtünk a segítségünkre siető GYKSE Szekszárdtól, de lányaink igyekeztek megoldani az edzésen tanultakat. Mindenki hajtott, de két játékosunk húzta ezen a meccsen a csapatot: Kitanics Léna és Untermüller Lilla.
Nehéz lesz a hétvégén, mert kemény ellenfelekkel játszunk Budapesten. Szombaton először az egész serdülő mezőnyből kiemelkedő, veretlen Csata DSE/A ellen, majd este a soproni Darazsak Sportakadémia, vasárnap reggel pedig a szintén nagyon jó játékerőt képviselő Kecskeméti KA/A ellen lépünk pályára. Köszönjük a fiúknak és edzőiknek a segítőkészséget!”

Harsányi Mária