A KSC U16-os csapata csütörtök este Pécsre látogatott, ahol a PVSK Nemzeti Akadémia vendége volt. Harsányi Máriáék a hosszabb időre kidőlő Németh Lili nélkül ezúttal sajnos tizenöt pontos vereséget szenvedtek.

PVSK NEMZETI AKADÉMIA/A – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 70-55 (24-25, 17-12, 12-3, 17-15)
SZEKSZÁRD: HOLCZ 26, Piukovits 7/3, Villányi 4, Sámóczi 2, Horog 1. Csere: Szűcs 7, Bodócs 4, Berekali 2, Wolf 2, Bárányos. Edző: Harsányi Mária.

Statisztika

“Csütörtökön játszottuk a PVSK Nemzeti Akadémia ellen a hatodik kadett mérkőzésünket. Sajnos egyik kulcsemberünk, Németh Lili nélkül álltunk ki, akit aznap délelőtt műtöttek a vállával, így hosszabb ideig nem számíthatunk a játékára. Mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk Neki és mihamarabb várjuk vissza!
Csapatunk számára nagy “érvágás” Lili kiesése, így Holcz Rebekának még többet kellett dolgozni a pályán. A félidőig tartottuk magunkat: sok hibával játszottunk, de küzdöttünk, így 41-37-es hazai vezetéssel vonultunk az öltözőbe. Sajnos a harmadik negyedben dobott mindössze három pontunkra tizenkettővel reagált a házigazda, így máris tizenhárom pontos különbséggel mentek a játékrész végén. Holcz Rebekát pihentetni kellett, hiszen ő több helyen is helytáll. A negyedik negyedben már húsz ponttal is mentek a vendéglátók, de kicsit faragtunk belőle, így végül tizenöt pontos vereséget szenvedtünk a jó szerkezetű, nagyon küzdős hazaiaktól.
A pihentetés ellenére Holcz Rebeka volt a legjobb: csapatunk pontjainak majdnem a felét ő dobta (26), mellé leszedett 8 lepattanót, kiharcolt 8 faultot, ez 23 IBM pontot ért.
Ebben a szerkezetben nagyon nehéz lesz, dolgozni kell még többet, hajtani és küzdeni!”

Harsányi Mária