Szerda kora délután a Szekszárd Városi Sportcsarnokban fogadta a tartalékos U16 KSC a Vasas Akadémia csapatát. A lányok ezúttal sajnos nem tudtak egyenrangú ellenfelei lenni a fővárosiaknak.

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – VASAS AKADÉMIA/A 32-129 (6-38, 8-32, 8-24, 10-35)
SZEKSZÁRD: Horog 8, Sámóczi 6, Berekali 4, Bárányos 2, Dávid. Csere: Baka 6, Nyári 6, Csákvári, Szabó, Vajda. Edző: Harsányi Mária, Studer Zsuzsa.

Statisztika

“Szörnyű vereséget szenvedtünk a bajnokesélyes Vasastól, igaz a tartalékosnál is tartalékosabbak voltunk: három húzóemberünk hiányzott, és a negyedik is egy hónap kihagyás után hétfőn kezdte meg a munkát (Sámóczi ujjtörés miatt nem edzett). De így is lehangoló volt, hogy még a küzdés sem volt, meg rossz volt nézni a játékot. Hibát-hibára halmoztunk, csak egy csapat volt a pályán, a Vasas. Nem is kényszerítettük őket keményebb munkára, átfutottak rajtunk. Minden mutatóban arattak, mintha a pályán sem lettünk volna. Rátkai Eszter egymaga több pontot dobott, mint a teljes csapatunk. Alapvető feladatokat sem tudtak megoldani a lányok, így nagyon csúnya vereség lett az ára. Vasárnapig (a Debrecen ellen lesz az utolsó forduló) óriásit kell javulni hozzáállásban, küzdésben és védekezésben ahhoz, hogy nyerjünk! Ki lehet kapni a jobbtól, de nem így!”

Harsányi Mária