A KSC U16-os csapata vasárnap délután a fővárosban, a Török Flóris – Törekvés SE otthonában vizitált. Harsányi Máriáék ötven pontos győzelmet arattak, így immáron tizenkét meccses veretlenségi sorozatnál járnak.

TÖRÖK FLÓRIS – TÖREKVÉS SE/A – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 46-96 (13-23, 8-31, 15-19, 10-23)
SZEKSZÁRD: MIKLÓS 29/12, RENCZES 24/6, Andi 10, Holcz 10/3, Németh 4. Csere: ISTÓKOVICS 11, Sinka 4, László 2, Sámóczi 2, Bodócs, Haag, Tamás-Nagy. Edző: Harsányi Mária.

Statisztika

“Vasárnap játszottuk Budapesten a Kocsis Sándor Sportcentrumban a kadett keresztjáték második mérkőzését a Török Flóris-Törekvés SE A-csapata ellen.
Gyengén kezdtük a mérkőzést, 11-4-re elhúztak a hazaiak. Időkéréssel rendeztük a sorokat és a játékrész végén már mi vezettünk tíz ponttal (13-23). A második negyedben aztán eldöntöttük a mérkőzést: remek védekezéssel és pontos támadójátékkal fokozatosan elhúztunk. Jó volt látni a lányokat, a Miklós-Renczes páros szárnyalt a pályán és magukkal húzták a többieket is. A félidőt 21-54-re zártuk. A harmadik negyedben már mindenkinek játéklehetőséget biztosítottam, és így is nyertük a negyedet. A záró játékrészben sokat cserélve is növeltük előnyünket és végül ötven pontos győzelmet arattunk a fővárosiak ellen.
Ez volt a bajnokságban a tizenkettedik győzelmünk. Csapatként küzdöttünk, dolgoztunk, de kiemelkedett Miklós Melinda, aki (dupla-duplát elérve) 29/12 pontja mellé leszedett 14 lepattanót, szerzett 7 labdát, kiosztott 9 gólpasszt – összesen 50 IBM pontot gyűjtött. Másik húzónk Renczes Rebeka volt, aki 24/6 pontja mellé leszedett 10 lepattanót, kiharcolt 10 faultot és kiosztott 3 gólpasszt. Tripla-duplája 31 IBM pontot ért. Veretlenek maradtunk, folytatjuk a kemény munkát és a mérkőzéseket.”

Harsányi Mária

Kép: Andi Hanna