A KSC utánpótlás korú játékosokból álló csapata vasárnap a felnőtt mérkőzés után a Baja együttesét fogadta. Harsányi Máriáék a 31 VAL pontot gyűjtő Pop Anamaria vezérletével a Hepp Kupa után a bajnokságban is tizenhét ponttal verték a Sugovica-partiakat.

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD II. – BAJAI NŐI KOSÁRLABDA KLUB 73-56 (30-15, 19-14, 14-20, 10-7)
SZEKSZÁRD: POP 16/3, MIKLÓS 15/6, Horváth 12, Hanti 7/3, Liszkai 6. Csere: Andi 6/3, Renczes 5, Holcz 4, Istókovics 2, Haag, Sinka. Edző: Harsányi Mária.

Statisztika

“Vasárnap az NB1-es találkozó után játszottuk a kilencedik idei amatőr mérkőzésünket. A Baja volt az ellenfél, akiket a Hepp Kupában egyszer már legyőztünk tizenhét ponttal – most a bajnokit is ugyanennyivel megnyertük. Megint az első negyedünk volt remek: jól védekeztünk és precízen támadtunk, 30-15-re nyertük ezt a játékrészt. A második negyedben tovább növeltük előnyünket, bár kínlódtunk az annó Szekszárdon is megfordult Pap Regina centerük védésével, de így is húsz ponttal, 49-29-el mehettünk a nagyszünetre. A második félidőben gyengén védekeztünk és a támadásaink sem voltak pontosak, így a vendégek faragtak hátrányukból, de tíz pontnál közelebb nem tudtak feljönni, mert mindig volt valaki a csapatunkból, aki ekkor pontot tudott dobni és végül tizenhét pontos győzelmet arattunk. Csapatként küzdöttünk és mindenki hozzátett a győzelemhez. A sikernek köszönhetően tartjuk második helyünket a veretlen TFSE mögött.
A legjobb teljesítményt Pop Anamari nyújtotta, 16/3 pontja mellé leszedett 13 lepattanót, kiharcolt 6 faultot, szerzett 5 labdát és kiosztott 6 gólpasszt (31 IBM). Másik húzónk Miklós Melinda volt, aki 15/6 dobott pontja mellé leszedett 7 lepattanót, szerzett 6 labdát és kiosztott 4 gólpasszt (21 IBM).”

Harsányi Mária

Képek: Jantner Zsolt