A Tolna Megyei Kosárlabda Szövetség idén is megrendezi a Nagyok Kupája megyebajnokságot. Az A-csoportban a Baki Sándor edzette U14-es KSC szombat délután Dombóvárra utazott, ahol a helyi fiú csapat ellen sima győzelmet aratott.

“A Nagyok Kupája ötödik fordulójában szombaton Dombóvárra látogattunk, hogy megmérkőzzünk a helyi fiú csapattal. A hiányzóink ellenére sikerült megszerezni a győzelmet, így az alapszakasz első fordulóját és az évet négy győzelemmel és egy vereséggel zártuk a megyei bajnokságban. Folytatás jövőre!”

DOMBÓVÁRI KSE – KSC SZEKSZÁRD A 56-88 (15-26, 13-20, 9-24, 19-18)
SZEKSZÁRD: SZÜCS 22, László 14, Doszpod 6, Lovasi, Vajda. Csere: Piukovits 16, CSÁKVÁRI 10, Subotic 10, Ágoston 4, Szabó 4, Baka 2, Sarkadi. Edző: Baki Sándor.

“A mérkőzés folyamán támadásban legtöbbször szépen megoldottuk feladatainkat. Szép kosarakat szereztünk gyorsindításból és felállt védelem ellen is eredményesek voltunk. Viszont sokszor adtuk el a labdát figyelmetlenség és fegyelmezetlenség miatt, ezekből pedig ellenfelünk lendületesen indított. A győzelmünk nem forgott veszélyben, de ezekből az érthetetlen eladott labdákból túl sok pontot kaptunk. Ebben kell még rengeteget előre lépnünk és keményen dolgozni tovább. Gratulálok a lányoknak és a fiatalabb dombóvári fiúknak!”

Baki Sándor