Az elmúlt két mérkőzésen remek formába lendült csapatunk. Ezt szeretnénk tovább folytatni a december 14-én szombaton 17:00-kor kezdődő Uni Győr MÉLY-ÚT elleni rangadón. Érdemes lesz kilátogatni a csarnokba, hiszen karácsony előtt ez lesz az utolsó hazai meccsünk.

Nekünk szünetel jelenleg az európai kupaszereplésünk a Győr pedig kiesett, ezért mindketten csak a hétvégi összecsapásra tudtunk koncentrálni. Igen komoly és erős ellenfél érkezik Szekszárdra, akik kimondottan hosszú kispaddal rendelkeznek. Fontos szempont lesz, hogy a lefújás pillanatáig maximálisan kell koncentrálnunk, nem engedhetünk meg magunknak néhány perc kihagyást sem.

Folytatjuk a szekszárdi középiskolák irányában elindított kezdeményezésünket: ezúttal a Bezerédj István Szakképző Iskola, a Vendéglátó Szakképző Iskola és az Ady Endre Szakképző Iskola tanulóit várjuk a mérkőzésre teljesen ingyen.

Azonban ez a nap nemcsak emiatt a rangadó miatt lesz fontos. A Csobogó együttes egyik tagjával, Varga Jenővel közösen szerveztük meg a KSC Karácsonyváró Családi Napot. Az eseményre sok szeretettel várunk minden általános iskolás korú gyermeket, szüleiket és pedagógusaikat. A programra a belépés ingyenes, de a helyszínen kihelyezett urnákban összegyűlt pénzadománnyal mindenki tehet valamit Gereben Lívia gyógyulása érdekében.

Az ELŐ/JÁTÉK-ban ezúttal Szabó Noémi és Studer Ági beszélgetnek az esélyekről: