A Tolna Megyei Kosárlabda Szövetség idén is megrendezi a Nagyok Kupája megyebajnokságot. Az A-csoportban a Baki Sándor edzette U14-es KSC kedden Bajára látogatott, ahol a hiányzók ellenére is nagyarányú győzelmet aratott.

“A Nagyok Kupája hatodik fordulójában Bajára látogattunk, és meglepően kemény és szép játékkal nyertünk a vendéglátóink ellen. Az elektromos jegyzőkönyv meghibásodása miatt részletes eredmény és pontdobók listája később várható.”

BAJAI NKK – KSC SZEKSZÁRD A 27-112
SZEKSZÁRD: Doszpod, Gyimesi, László, Lovasi, Vajda. Csere: Baka, Csákvári, Nyári, Subotic. Edző: Baki Sándor.

“Sok sérült és beteg játékosunk miatt szűkös kerettel utaztunk a bajai lányokhoz játszani, de ennek ellenére nem jöttünk zavarba, és az összes negyedet fölényesen megnyertük. Mindenki dicséretet érdemel a küzdés és hozzáállás miatt, amit az egész mérkőzésen nyújtottak. Öröm volt látni, hogy húzóembereink nélkül is keményen védekeztünk és gördülékenyen támadtunk. Ellenfelünk fiatalabb és képzetlenebb csapat, sokszor eljutottak dobóhelyzetig, de nagy szerencsénkre azokat értékesíteni már nem tudták. Hibáink ezen a mérkőzésen is voltak, viszont ellenfelünk nem tudott élni velük. Hétvégén ezekre még csúnyán ráfaraghatunk, ha nem figyelünk. Gratulálok a csapatnak!”

Baki Sándor