A KSC U16-os csapata vasárnap délután a PTE-KPVK tornatermében a Vasas Akadémia együttesét fogadta. Harsányi Mária lányainak az NB1-es csapatban bemutatkozó Holcz Rebeka nélkül sajnos nem volt esélye a fővárosiak ellen.

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – VASAS AKADÉMIA/A 40-94 (11-25, 19-15, 2-20, 8-24)
SZEKSZÁRD: SZÜCS 19, Németh 9, Sámóczi 4, Villányi 2, Horog. Csere: Piukovits 5/3, László 1, Bárányos, Berekali, Bodócs, Csákvári, Dávid. Edző: Harsányi Mária.

Statisztika

“Vasárnap a Főiskolán játszottuk a kadett keresztjáték harmadik fordulóját, ahol a Vasas Akadémia csapata volt az ellenfelünk. Sajnos legjobb játékosunk, Holcz Rebeka nélkül álltunk ki, ami nemcsak ennek a szerény képességű kadett együttesnek nagy érvágás, de a junior és az NB1 B-s csapat is megérzi a hiányát. Rebeka tegnap játszotta élete első NB1-es mérkőzését, ahol remekül szállt be a játékba (8 perc alatt 5/3 pontot dobott), ezért ma pihennie kellett. Szívből gratulálunk neki, és sikeres pályafutást kívánunk!
Nélküle erre az eredményre voltunk képesek a jó játékerőből álló Vasas ellen. A vendégek agresszív letámadással játszva három negyedben lemostak bennünket a pályáról, csupán a másodikban negyedben voltunk pariban, azt 19-15-re nyertük meg. Alapvető hibákat követtünk el, volt 29 eladott labdánk, de minden mutatóban sokkal jobbak voltak, így csúnya vereség lett a vége.
A mai meccsen csak Szücs Gréti serdülő korú játékosunk tudta felvenni a fővárosiakkal a versenyt. Nagy dicséretet érdemel, hiszen 19 pontja mellé leszedett 5 lepattanót, kiharcolt 8 faultot, volt 1 szerzett labdája és 1 blokkolt dobása, ami összesen 24 IBM pontot ért. Ehhez a szinthez rengeteg edzésmunkára, akarásra és küzdésre van szükség, ja és egy jó Holcz Rebekára!”

Harsányi Mária