A Tolna Megyei Kosárlabda Szövetség idén is megrendezi a Nagyok Kupája megyebajnokságot. Az A-csoportban a Baki Sándor edzette U14-es KSC kedd délután hazai pályán 61-78-as vereséget szenvedett a Bonyhád fiú csapatától.

“A Nagyok Kupája idei versenykiírásában hazai pályán elszenvedtük második vereségünket a bonyhádi fiúktól. Ellenfelünk ihletett formában játszott, míg nekünk a legegyszerűbb feladatok is megoldhatatlannak tűntek. Javítási lehetőség jövő szerdán Bátaszéken.”

KSC SZEKSZÁRD A – BONYHÁDI KSE A 61-78 (13-15, 19-14, 15-23, 14-26)
SZEKSZÁRD: Doszpod 8, Vajda 6, Gyimesi 5, László 4, Lovasi 2. Csere: Subotic 12, Baka 10, Ágoston 6, Lábas 6, Csákvári 2, Sarkadi, Szabó. Edző: Baki Sándor.

“A mérkőzés egészében gyengén és pontatlanul játszottunk. Támadásban lassan járattuk a labdát, határozatlanságunkkal és pontatlan dobásainkkal nem voltunk ellenfelek a bonyhádi fiúknak, akik éltek a lehetőséggel, és behúzták a győzelmet hazai pályánkon. Védő oldalon sem volt fényesebb a helyzet, sok gyorsindítást kaptunk, egyéni és csapatvédekezés csak elvétve volt felfedezhető. Hetvennyolc pontot kapni ettől az ellenféltől rengeteg. Sokat kell még dolgozni!”

Baki Sándor

Képek: Jantner Zsolt