Október 3-án szombaton 18:00-kor végre eljön a nap, amit már olyan régóta várt csapatunk és szurkolóink: indul a 2020/2021-es szezon! 203 nap telt el az utolsó bajnoki mérkőzés óta… Holnap az ellen a PEAC-Pécs ellen lépünk pályára, akiket az 51. Sió Kupán 5 ponttal sikerült legyőznünk.

Ma reggel kaptuk meg a tegnap elvégzett COVID-19 teszt eredményét: mindenki egészséges együttesünkben, valamint a Pécsnél is, így nincs akadálya a holnapi szezonkezdetnek.

Jelenleg nem vagyunk csúcsformában, hiszen a vírushelyzet miatt nyolc edzőmeccsünkből csak ötöt tudtunk lejátszani, ráadásul ezeket sem teljes kerettel. Sok érkezőnk volt a nyáron, akiket még nem sikerült teljesen beépíteni, időre van még szükségünk ehhez.

A kialakult helyzet miatt minden szurkolónknak be kell tartani a következő linken olvasható járványügyi intézkedéseket: http://kscszekszard.hu/2020/09/29/covid-19/

A találkozó felvezetéseként elkészítettük ELŐ/JÁTÉK című beharangozó videónkat, amelyet az alábbi linken lehet megtekinteni: