Szombaton újra pályára lép csapatunk, az Atomerőmű KSC Szekszárd, amely a több mint egy hónapos kényszerszünet után szombaton 17 órától a PINKK-Pécsi 424 együttesét fogadja hazai pályán. Az elmúlt hetek történéseivel kapcsolatban Szabó Gergő ügyvezetőt kérdeztük.

„A héten már szinte teljes csapattal tudtunk edzeni, minden játékos kivizsgálása jó eredményt mutatott. A pozitív koronavírus teszttel rendelkező játékosaink már vissza is kapták a sportorvosi engedélyüket. Sajnos centerünk, Krnjics Szara tesztje a héten pozitív lett, így egyedül ő nincs a csapattal, múlt péntek óta otthon pihen, enyhe tünetei voltak, de már jobban van, kivizsgálása a jövő héten indul.”

A szurkolók az érvényben lévő rendelet miatt nem látogathatnak ki a mérkőzésre, de mégsem maradnak le kedvenceik összecsapásáról.

„Zárt kapus mérkőzésekkel folytatjuk a bajnokságot, de minden találkozó látható lesz a mindiGO Sporton, s a közvetítést mi fogjuk elkészíteni. A mérkőzések előtt a Facebook oldalunkon elő videóval fogjuk felvezetni a meccseket, valamint riporter és szakkommentátor is lesz, ezzel próbáljuk élvezhetőbbé tenni a közvetítést.”