Óriási küzdelem után, a végletekig kiélezett végjátékban, végül sikerült megtörnünk a Sopron Basket idei szezonbeli veretlenségét, így kiegyenlítettünk a bajnoki döntőben. Ezzel a győzelemmel ismét bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk lehetetlennek tűnő dolgokra. A mérkőzésen az egész csapat kiemelkedőt nyújtott, de érdemes megemlíteni Studer Ágit, aki 17 pontja mellett 6 gólpasszt is jegyezhetett.

A döntő harmadik összecsapása május 1-én szombaton, 14:15-től kezdődik Sopronban. Ott szeretnénk folytatni, ahol szerdán abbahagytuk!

Amennyiben eléri a beoltottak száma a 4 milliót, ismét látogathatóak lesznek a sportmérkőzések. Jelen pillanatban a soproni klubtól azt az információt kaptuk, hogy megvárják az erről szóló hivatalos közlönyt és utána döntenek, hogy esetlegesen mennyi néző tekintheti meg a helyszínen az összecsapást. Ami biztos, hogy csak oltási igazolvánnyal rendelkező szurkolók léphetnek majd be a soproni csarnokba egy fényképes igazolvány felmutatása mellett. A DunaWorld élőben fogja közvetíteni a mérkőzést.

Az ELŐ/JÁTÉK-ban Goree Cyesha és Erica McCall beszélnek az esélyekről: