A Harsányi Mária vezette U14-es KSC csütörtök délután a Garay János Gimnázium tornatermében felkészülési mérkőzést játszott a GYKSE hasonló korú fiú csapata ellen.

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – GYKSE SZEKSZÁRD 102-87 (25-22, 24-23, 26-17, 27-25)
SZEKSZÁRD: NYÁRI 37, Kollár 10, Léhmann 6, Csapó, Mester. Csere: HENCSIK 35, Rácz 8, Pál 6, Gál, Hajdu, Horváth, Kófiás, Varga. Edző: Harsányi Mária.

“Csütörtökön 16:30-kor a Garay Gimiben edzőmeccset játszottunk a GYKSE U14-es fiú csapata ellen, készülve a hétvégi hazai rendezésű selejtezőre. Erős lesz a torna, mert a Szeged és a Sopron remek csapat, a Vasasról viszont sajnos nincsenek információink. A felsőházba jutás a cél, ide az első két helyen végzett csapat jut be, szóval nem lesz egyszerű.
Támadásban ponterősen játszottunk, de a védekezésünk roppant gyenge volt a lendületes játékot játszó fiúk ellen. Csapatom nagyon küzdött, de sok hibával játszott, aminek nagy részét a hétvégi tornára ki kell javítani, ha sikeresek akarunk lenni. Nyári és Hencsik húzta a csapatot, de mindenki nagyon igyekezett. A fiúknak köszönjük a lehetőséget!”

Harsányi Mária

Kép: Hencsik László