A KSC zömmel utánpótlás korú játékosokból álló csapata az idei évben is az Amatőr NB1-es bajnokság erősebb, Piros csoportjában versenyez. Studer Zsuzsáék a szezonrajton Pop Anamaria (28 pont, 8 lepattanó, 9 labdaszerzés) remek játéka ellenére tizenhét pontos vereséget szenvedtek a Debrecentől.

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – DEAC 57-74 (13-24, 4-14, 16-15, 24-21)
SZEKSZÁRD: POP 28/9, ANDI 8, SÁMÓCZI 8, Wolf 4, Szücs 2. Csere: Sinka 3/3, Csákvári 2, Horog 2, Berekali. Edző: Studer Zsuzsa.

Statisztika

“Sajnos vereséggel kezdtük az idei Amatőr NB1-es szezonunkat. Az várható volt, hogy a tavalyi szezonhoz képest idén nem lesz annyi sikerben részünk, mivel egy-két ember kivételével tizenöt-tizenhat éves játékosokkal játsszuk végig ezt a nagyon erős Piros csoportot. Bár a vereség benne van, az első félidei játékkal nem vagyok elégedett, ott sokszor a küzdéssel is problémák voltak. A második félidőre viszont a csapat nagyon összeszedte magát, főleg védekezésben teljesített jól, úgyhogy ha ezt tovább tudjuk folytatni, akkor sokkal sikeresebbek lehetünk, és a junior bajnokságra is tudunk fejlődni.”

Studer Zsuzsa

Képek: Jantner Zsolt