A KSC U16-os csapata szerdán ebéd után Darazsak Sportakadémia A-csapatával mérkőzött Sopronban. Baki Sándorék sajnos nem tudták felvenni a versenyt a hazaiakkal, és nagyarányú vereséget szenvedtek.

“A kadett bajnokság alapszakaszának negyedik fordulójában Sopronba utaztunk, ahol a képzett házigazdákkal nem tudtunk szoros mérkőzést játszani. Vendéglátóink fölényes győzelmet arattak, így begyűjtöttük idei negyedik vereségünket.”

DARAZSAK SPORTAKADÉMIA/A – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 135-59 (35-17, 42-15, 30-14, 28-13)
SZEKSZÁRD: Balla 15/6, Nyári 14/3, Csákvári 13/3, Szabó 8, Baka 3/3. Csere: Vajda 6, Gyimesi, Hencsik, Léhmann, Pál. Edző: Baki Sándor.

Statisztika

“Az ellenfelünkkel fizikálisan nem sikerült felvennünk a versenyt, sokszor elnyomtak minket az erősebb és magasabb soproni játékosok. Emellett támadásban ismét rengeteg labdát szórtunk el, és adtunk könnyű kosarakat a túloldalnak. Másik fontos mutató, hogy az ellenfél rossz dobásai utáni lepattanókat negyvennégy százalékban mi szereztük meg, ötvenhat százalékban viszont a soproni együttes, így dobott ellenfelünk huszonöt pontot második-harmadik esélyből. Kizárás részünkről csak időnként történt. Sajnos egy képzett és jó szerkezetű csapat ellen sikerült nagyon gyenge formában játszanunk, aminek nagyarányú vereség lett a vége. Dolgozunk tovább, hogy hibáinkat javítsuk és előrelépjünk. Gratulálok ellenfelünknek!
A kadett mérkőzés után az NB1/B Piros csoportjában szereplő csapatunk mérkőzését tekinthettük meg, amelyen Csákvári Viktória is szerepelt csapatunkból. Sajnos azt a mérkőzést is elvesztettük kilenc ponttal, de egy sokkal kiélezettebb és szórakoztatóbb produkciót láthattunk a mienknél, amiből sokat tanulhattunk.”

Baki Sándor

Kép: Hencsik László