Az U14-es KSC múlt hét után ismét felkészülési mérkőzést játszott a GYKSE Szekszárd együttesével. Harsányi Máriáék a május 26-án kezdődő országos döntőre készülnek.

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – ATOMERŐMŰ-GYKSE 83-58 (13-13, 18-16, 28-14, 24-15)
SZEKSZÁRD: NYÁRI 23/3, KOLLÁR 17, HORVÁTH 6, Kófiás 6, Csapó 4. Csere: HENCSIK 16, Pál 6, Pozsonyi 2, Rácz 2, Schiefer 1, Szabó, Varga. Edző: Harsányi Mária.

“Csütörtökön 16:30-kor a Főiskolán edzőmeccset játszottunk a GYKSE hasonló korú fiú csapata ellen. Ez volt a döntő előtti utolsó felkészülési találkozónk. Tudtuk gyakorolni az edzéseken tanultakat, jól küzdötte végig a csapat a mérkőzést. Az első féiidő teljesen kiegyenlített játékot hozott, kemény csata folyt a pályán. Felváltva vezettek a csapatok pár ponttal, a félidőt 31-29-es vezetéssel zártuk. A második félidőben fokozatosan elhúztunk, remekül védekeztünk, jól segítettünk be egymásnak, támadásban pedig precízen megjátszottunk játékainkat, és nagy részüket kosárral fejeztük be. Jó volt látni ezt a lendületes játékot, és hogy mindenki igyekezett a megbeszélteket megoldani. Végül magabiztos győzelmet arattunk a szintén nagyot küzdő fiúk ellen. Nagyon szépen köszönjük, ez óriási segítség volt Császár Béla edzőtől és csapatától!”

Harsányi Mária

Kép: Hencsik László