A KSC U14-es csapata – a jövő hétvégén kezdődő bajnoki selejtezőre készülve – csütörtök délután a székesfehérvári Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia ellen játszott felkészülési mérkőzést.

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – DÁVID KORNÉL KA 109-29 (18-4, 26-3, 29-4, 32-4, 4-0)
SZEKSZÁRD: HENCSIK 46/3, Szabó 4, Varga 4, Csapó 2, Kovács 2. Csere: SCHIEFER 15, POMSÁR 13, KÓFIÁS 9/3, Horváth 8, Pozsonyi 4, Kleics 2, Ogunson-Bonnyai, Rácz. Edző: Harsányi Mária, Szabóné Kovács Andra.

“Csütörtökön 16:30-kor edzőmérkőzést játszottunk a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia ellen. Négy és fél negyedet, összesen negyvenöt percet játszottunk, hogy mindenkit tudjak játszatni, így tizenhárom játékost forgattam. Az első játékrész döcögős volt, csak Hencsik Adri küzdött és játszott úgy, ahogy elvárható. Aztán a második negyedtől kemény védekezéssel és szép befejezésekkel folyamatosan elhúztunk, és magabiztos győzelmet arattunk. Köszönjük Boda István edzőnek, hogy eljöttek, és így a jövő hét végén kezdődő bajnoki rajtra játszani tudtunk. Ellenfeleink az első fordulóban a Szeged, a BEAC/B és a házigazda Baja lesznek.”

Harsányi Mária

Kép: Hencsik László