Az U14-es KSC szombat délelőtt a PTE-KPVK tornatermében felkészülési mérkőzésen fogadta a GYKSE Szekszárd serdülő fiú csapatát.

“Szombat délelőtt a Főiskola tornatermében láttuk vendégül a GyKSE serdülő csapatát egy felkészülési mérkőzésre. Az eladott labdáinkból sok pontot kaptunk, így harminckét pontos vereséget szenvedtünk.”

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – ATOMERŐMŰ-GYKSE 40-72 (12-20, 6-18, 14-17, 8-17)
SZEKSZÁRD: NYÁRI 18, Gyimesi 7/3, Rácz 4, Ágoston, Wigand. Csere: Mester 5/3, Szabó 4, Pál 2, Halász, Léhmann, Vajda. Edző: Baki Sándor.

“Az első három percben fej-fej mellett haladtak a csapatok, sok volt a hiba a támadásoknál. Aztán ellenfelünk megtalálta a játékát, és repesztett egy 14-0-ás futást. Az utolsó percekben mi is betaláltunk, így 12-20-as első negyedet zártunk. A második játékrészben nem sokat változott a játék képe, minket a legnagyobb mértékben a labda zavart, úgyhogy rendszeresen szabadultunk meg tőle, így átadva a lehetőséget a másik csapatnak. A labdabirtoklásaink nagy része eladott labdával zárult, így nem meglepő, hogy hat pontra voltunk képesek tíz perc alatt. A fordulás után Nyári Döníz vezetésével a legerősebb negyedünket raktuk össze, de így is három ponttal buktuk ezt a játékrészt. Az utolsó tíz percre teljesen szétesve és kimerülve átgázolt rajtunk ellenfelünk, a különbség pedig a harminc pontot is átlépte. A játékunk roppant gyenge volt összességében, a fiúk sokkal élesebben, keményebben és könnyebben kosaraztak, amihez mi asszisztáltunk a gyenge védekezésünkkel, a kényelmes, felelőtlen támadásainkkal. Gratulálok a fiúknak!”

Baki Sándor