2022. szeptember 17-én a Hősök tere adott otthont a Magyar Kosárlabdázás Napjának, ahol idén is megrendezték a Streetball döntőt. A jubileumi szezon fináléjában leány kenguru korosztályban a Bartos Zsuzsanna, Doszpod Rebeka, Häckl Lotti, Untermüller Lilla összetételű KSC-s csapat első helyezést ért el.

2022. szeptember 3-án az Országos Streetball hatodik fordulóját Pakson rendezték meg. Az Atomerőmű KSC Szekszárd csapatából négy kislány (Doszpod Rebeka, Bartos Zsuzsanna, Untermüller Lilla és Häckl Lotti) DR. BALL néven első helyezést ért el a Kenguru kategóriában, így bejutottak a budapesti döntőbe. A csapatnevük pedig különdíjat kapott, mely a lányok nevének kezdőbetűiből áll össze.

A Magyar Kosárlabdázás Napján (2022. szeptember 17.) a Hősök terén került megrendezésre a 2022. évi Országos Streetball döntő, melyre a budapesti és a vidéki helyszínek nyertes csapatai kaptak meghívást. A lányok kiválóan játszottak, 4 meccsből 3-at megnyertek, így Ők lettek a korosztályukban az aranyérmesek.