A KSC U12-es csapata vasárnap Pécsre utazott, ahol a bajnokság 6. régiója A-csoportjában a PVSK NKA és az NKA Pécs első számú fiú együtteseivel találkozott. Baki Sándor és Stierné Jankovics Mária lányai ezúttal sajnos nem tudták megszorítani ellenfeleiket.

“Vasárnap Pécsre utaztunk, hogy a helyi fiúkkal és az akadémia csapatával mérkőzzünk meg az A-csoportban. Mindkét találkozónkon vereséget szenvedtünk, sajnos nagyon megszeppenve és mélyen tudásunk alatt teljesítettünk.”

PVSK NKA FIÚ – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 81-58 (22-11, 17-8, 18-14, 18-19 – 6-6)
Szekszárd: DOSZPOD 10, UNTERMÜLLER 10, Finta 8, Eppel 8, Szabó 7, Häckl 5, Kitanics 3, Koncsek 3, Bognár 2, Beke 1, Szőcs-Böröcz 1. Edző: Baki Sándor, Stierné Jankovics Mária.

“Az első mérkőzésen a pécsi fiú csapat ellen játszottunk, amit sajnos nagyon gyenge első félidővel indítottunk. Bár a második félidőre “felébredtünk”, ellenfelünk a kényelmes előny birtokában szoros második félidőt játszott velünk, ami nekik tökéletesen megfelelt. Rengeteg rossz döntést hoztunk támadásban, amik után könnyű gyorsindítás kosarakat engedtünk a hazai csapatnak. Egy szoros mérkőzést szerettünk volna játszani, de a bosszantó hibáink megakadályoztak ebben. Untermüller Lilla és Doszpod Rebeka ismét csapatunk húzóemberei voltak. Apró örömök, hogy egész jól dobtuk a büntetőt (10/12), és mind a tizenegy főnek sikerült pontot szereznie. Ellenfelünk küzdésben, harciasságban magasan fölénk nőtt, végig uralták a meccset. Ezen a félénk hozzáálláson és alárendelt szerepen kell változtatnunk! Gratulálok a pécsi fiúknak és edzőjüknek!”

NKA PÉCS U12 FIÚ/A – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 103-27 (35-4, 13-8, 28-6, 21-4 – 6-5)
Szekszárd: Doszpod 7, Untermüller 6, Kitanics 5, Finta 4, Eppel 3, Häckl 1, Koncsek 1, Beke, Bognár, Szabó, Szőcs-Böröcz. Edző: Baki Sándor, Stierné Jankovics Mária.

“Gratulálok ellenfelünknek!”

Baki Sándor