A KSC U14-es csapata csütörtökön 16 órától a PTE-KPVK tornatermében felkészülési mérkőzést játszott a GYKSE Szekszárd hasonló korú fiú együttesével. Harsányi Mária és Szabóné Kovács Andrea lányai tartalékos összeállításban ismét nagyarányú győzelmet arattak.

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – ATOMERŐMŰ GYKSE 102-32 (32-4, 20-12, 25-4, 17-4, 8-8)
SZEKSZÁRD: SCHIEFER 23, KOLLÁR 21/3, POMSÁR 20, KÓFIÁS 15/3, CSAPÓ 8. Csere: RÁCZ 9, Szabó 4, Horváth 2, Márton, Pozsonyi, Riba. Edző: Harsányi Mária, Szabóné Kovács Andrea.

“Csütörtökön 16 órai kezdéssel a Főiskolán edzőmeccset játszottunk a GYKSE U14-es fiú csapata ellen. Náluk és nálunk is hiányoztak húzóemberek. Hencsik Adri és Makovics Nóri kézsérüléssel bajlódik, Varga Léna és Ogunson-Bonnyai Zsáklin pedig betegek. Így is nagy hasznát vettük a mérkőzésnek, mert gyakorolni tudtuk támadás- és védekezésbeli szisztémáinkat. Küzdés terén is előre kell lépnünk, ami már látszott. Egész pályán nagyon keményen védekeztünk, és támadásainkat hol könnyű kosárral fejeztük be, hol pedig felállt védelem ellen a figuráinkból dobtunk kosarakat. Nagyon köszönjük Juhász Gábor és Biró Miklós edzőknek és fiaiknak az egész éves segítséget a felkészülésünkben.”

“Most szombaton Pécsre egy napos kiválasztó táborba hívták három 2010-es játékosunkat, Pomsár Annát, Pozsonyi Kirát és Szabó Dorkát. Gratulálunk!”

Harsányi Mária

Kép: Hencsik László