A KSC U12-es csapata szerda délután a PTE-KPVK tornatermében felkészülési mérkőzésen fogadta a PVSK NKA leány együttesét. Baki Sándor és Stierné Jankovics Mária tanítványai 49-26 arányú győzelmet arattak.

TARR KSC SZEKSZÁRD – PVSK NKA LEÁNY 49-26 (18-7, 10-8, 7-5, 14-6)
Szekszárd: DOSZPOD 10, HÄCKL 10, FAJSZI 9, Farkas A. 6, Szabó P. 6, CSÖTÖNYI 4, Dulai 4, Farkas N., Káldi, Samu, Tusa. Edző: Baki Sándor, Stierné Jankovics Mária.

“Szerdán edzőmeccsen láttuk vendégül a pécsi leány csapatot. A mérkőzésen helyenként szépen játszottunk, de sok indokolatlan hibát vétettünk, amiket ellenfelünk pontokkal büntetett. Ennek ellenére győzelmünk nem forgott veszélyben. Mindenki kivette a részét a sikerből: a csapatban lévő tizenkét játékos a teljesítményével, a most éppen kimaradó, de jelenlévő társaik pedig a szurkolásukkal. A meccsünk után a PVSK-s lányokkal közösen kimentünk a Városi Sportcsarnokba, ahol megtekintettük felnőtt csapatunk Európa-kupa találkozóját, amit sajnos két ponttal elvesztettünk. Köszönjük a pécsi lányoknak és edzőiknek a játékot, és reméljük jól érezték magukat a felnőtt meccsen!”

Baki Sándor