A klubunk által 2011-ben életre hívott U11 megyebajnokság idéntől a megyei szövetség fő támogatójának, a TARR Kft.-nek a nevét viseli. A 2024. január 13-14-én a Dienes Valéria Általános Iskola tornatermében megrendezésre került második fordulóban a KSC színeiben hét (!) csapat képviseltette magát.

A-csoport:

TARR KSC BÁTASZÉKI OROSZLÁNOK – TARR KSC BAKA GIDÁK 40-56 (16-0, 4-23, 9-8, 4-21 – 7-4)
TARR KSC Bátaszéki Oroszlánok: Braun 9, Benedeczki 7, Szép 6, Egerszegi 5, Eppel 4, Szabó Li. 4, Khizi 2, Götz 1, Szabó Lé. 1, Vörös 1, Gaszner, Laki. Edző: Orbán Szilvia.
TARR KSC Baka Gidák: Mikóczi 29, Fricsi 17, Koltai-Kiss 8, Csiki 1, Kékes 1, Bíró, Garay, Kajtár, Kult, Stier, Tibai, Varga. Edző: Fekete Eszter.
Orbán Szilvia (TARR KSC Bátaszéki Oroszlánok): “A Baka Gidák ellen jól kezdtünk, ügyesen védekeztünk, és labdaszerzésekből dobtunk kosarakat. Büntetőinkkel is betaláltunk a gyűrűbe, így a félidőben még egál volt az eredmény. A meccs végét viszont ellenfelünk diktálta, sok indítást kaptunk, és nem értük utol a szekszárdiakat. Gratulálok nekik a győzelemhez!”
Fekete Eszter (TARR KSC Baka Gidák): “Az első negyedben semmi sem sikerült, nagyon nehezen találtuk meg a ritmust, így nagy előnyt szerzett az ellenfelünk. A második játékrészben aztán Mikóczi Emília és Fricsi Dóra vezérletével felzárkóztunk, majd megfordítottuk a mérkőzést. A második félidőben végre tudtuk a mi játékunkat játszani. Gratulálok az ellenfélnek és a lányaimnak is!”

BAJAI NKK KISHÖLGYEK – GYKSE TÖRPÖRDÖGÖK/A 16-70 (3-18, 1-18, 2-15, 8-16 – 2-3)

GYKSE TÖRPÖRDÖGÖK/A – TARR KSC BAKA GIDÁK 104-27 (25-7, 16-8, 36-2, 22-6 – 5-4)
TARR KSC Baka Gidák: Koltai-Kiss 9, Mikóczi 9, Fricsi 6, Garay 1, Kajtár 1, Stier 1, Bíró, Csiki, Kékes, Kult, Tibai, Varga. Edző: Fekete Eszter.
Fekete Eszter (TARR KSC Baka Gidák): “Nehéz erről a mérkőzésről beszélni, mert nem vagyunk a fiúkkal egy súlycsoportban sem tudásban, sem gyorsaságban. Nálunk valakinek ez volt élete első Nyuszi Kupája. Gratulálok a fiúknak!”

TARR KSC BÁTASZÉKI OROSZLÁNOK – BAJAI NKK KISHÖLGYEK 15-59 (1-14, 7-12, 2-9, 2-16 – 3-8)
TARR KSC Bátaszéki Oroszlánok: Benedeczki 6, Braun 2, Eppel 2, Szabó Li. 2, Szép 2, Egerszegi 1, Gaszner, Götz, Khizi, Laki, Szabó Lé., Vörös. Edző: Orbán Szilvia.
Orbán Szilvia (TARR KSC Bátaszéki Oroszlánok): “Második mérkőzésünkön a bajai lányok ellen nagyon gyengén játszottunk, ők pedig kihasználták, hogy nem tesszük oda magunkat. A bátaszéki csapatban három kezdő játékos mellett a húzóemberek sem teljesítették a megbeszélt feladatokat, így nagy pontszámmal nyert ellenfelünk. Gratulálok nekik!”

Végeredmény:
1. GYKSE Törpördögök/A
2. Bajai NKK Kishölgyek
3. TARR KSC Baka Gidák
4. TARR KSC Bátaszéki Oroszlánok

B-csoport:

TARR KSC BABITS LURKÓK – BAJAI NKK TÖRPILLÁK 29-32 (10-2, 0-12, 10-4, 4-8 – 5-6)
TARR KSC Babits Lurkók: Lückl 16, Szücs 5, Gera 3, Soós 3, Farner 1, Szente 1, Juhász, Málinger, Nepp, Takács, Tamaskó. Edző: Csernusné Kiss Edit, Farkas József.
Csernusné Kiss Edit (TARR KSC Babits Lurkók): “A bajai csapattal egy nagyon változatos és lendületes mérkőzést sikerült játszanunk, amely rendkívül izgalmas befejezéssel zárult. Az első negyedben a jó egyéni teljesítmények miatt hamar átvettük a vezetést, és magabiztosan dobtuk a ziccereket. A második játékrészben az ellenfél erősebb összeállításban lépett pályára, ezért a félidőben szoros eredménnyel fordultunk. A harmadik és negyedik negyed is hasonlóképpen zárult, a végjátékban pedig minden esélyünk meg volt rá, hogy megnyerjük a mérkőzést, de sajnos a pontatlan dobások és a védekezési hibák miatt ez nem sikerült. Nagyon jó és tanulságos találkozót játszhattunk.”

GYKSE TÖRPÖRDÖGÖK/B – TARR KSC ZOMBASKET 30-37 (2-8, 4-8, 12-7, 6-10 – 6-4)
TARR KSC Zombasket: Márton 17, Stoll F. 12, Wirth 5, Erős B. 1, Fazekas G. 1, Stoll B. 1, Erős E., Fazekas Má., Fazekas Mi., Kiss, Mőszmer, Neukirchner. Edző: Domokos Bence.
Domokos Bence (TARR KSC Zombasket): “Izgalmas meccset játszottunk a Törpördögök csapata ellen. Márton Viola és Stoll Fanni ponterős játékának köszönhetően magunk javára tudtuk billenteni a mérkőzést. Fiatalabb játékosaink bátran szálltak be a játékba, és egyre ügyesebben veszik fel a harcot az ellenféllel. Támadásban jól használtuk ki a lehetőségeinket, a védekezésünk viszont közel sem volt tökéletes, könnyű kosarakat engedtünk. Ebben javulnunk kell. Gratulálok a Törpördögöknek!”

BAJAI NKK TÖRPILLÁK – TARR KSC ZOMBASKET 10-50 (0-7, 0-14, 7-15, 0-10 – 3-4)
TARR KSC Zombasket: Márton 22, Stoll F. 15, Wirth 5, Fazekas G. 3, Fazekas Má. 3, Erős E. 1, Stoll B. 1, Erős B., Fazekas Mi., Kiss, Mőszmer, Neukirchner. Edző: Domokos Bence.
Domokos Bence (TARR KSC Zombasket): “Az előző meccsen izgultunk, görcsösen játszottunk, a Bajai Törpillák ellen viszont már nyugodtan kosaraztunk. Megbeszéltük, hogy mik voltak az előző mérkőzés hibái védekezésben, és ezeket szépen kijavították a gyerekek. Rengeteg lepattanó labdát szereztünk, amit pontra is tudtunk váltani. Gyorsindításainkat is rendre ponttal tudtuk befejezni. Wirth Elena szemfüles labdaszerzései és önzetlen játéka fontos volt a győzelem megszerzésében. Márton Viola tarthatatlannak bizonyult támadásban és védekezésben egyaránt. Szépen kijött a lépés ezen a hétvégén, le a kalappal az egész csapat előtt. Megérdemelten győztünk. Gratulálunk a Bajai Törpilláknak!”

GYKSE TÖRPÖRDÖGÖK/B – TARR KSC BABITS LURKÓK 58-8 (17-3, 15-0, 10-2, 14-0 – 2-3)
TARR KSC Babits Lurkók: Lückl 4, Farner 2, Tamaskó 1, Szücs 1, Gera, Juhász, Málinger, Nepp, Soós, Szente, Takács. Edző: Csernusné Kiss Edit, Farkas József.
Csernusné Kiss Edit (TARR KSC Babits Lurkók): “Mivel a csapatunk már a B-csoportban játszott, erős ellenfelekkel szemben kellett megállni a helyünket. Erre a mérkőzésre jellemző volt a jó védekezés, de pontatlan dobásvégrehajtás, így ellenfelünk már korán elhúzott, és az előnyét még növelni is tudta a találkozó végéig. Sajnos egy sérülés miatt az egyik meghatározó játékosunk a második félidőben már nem tudott pályára lépni, így a pontszerzésre még kevesebb esélyünk volt. A GYKSE csapatának dobáspontossága kimagasló volt ezen a mérkőzésen. A technikailag és taktikailag is felkészültebb ellenféllel szemben nagyon jó lehetőség volt a védekezés és az abból történő gyorsindítás gyakorlása. Sokat tanultunk az erősebb ellenféltől.”

Végeredmény:
1. TARR KSC Zombasket
2. GYKSE Törpördögök/A
3. Bajai NKK Törpillák
4. TARR KSC Babits Lurkók

C-csoport:

TARR KSC BÁTASZÉKI KISOROSZLÁNOK – TARR KSC DIENES CICÁK 16-38 (4-10, 4-6, 4-6, 1-14 – 3-2)
TARR KSC Bátaszéki Kisoroszlánok: Gaszner 7, Németh 4, Sümegi 2, Mayer 1, Szabó 1, Villányi 1, Dóczi G., Dóczi J., Farkas, Kádár, Khizi, Laki. Edző: Dékány Zsanett.
TARR KSC Dienes Cicák: Bachusz 17, Kozsir 12, Kulcsár 6, Kovács 2, Lantos 1, Bernád, Hajnal, Pálinkás, Rajnai, Sági. Edző: Stierné Jankovics Mária.
Dékány Zsanett (TARR KSC Bátaszéki Kisoroszlánok): “Az első mérkőzésünket a Dienes Cicák ellen teljesítettük. Rengeteg hibával játszottunk: eladott labdák, kihagyott helyzetek és pontatlan passzok jellemezték játékunkat. Nem találtuk a helyünket a pályán, az öltözőben ragadtunk. Gratulálok a Dienes Cicáknak a győzelemhez!”
Stierné Jankovics Mária (TARR KSC Dienes Cicák): “A Dienes Cicák csapata 2024. január 14-én, vasárnap reggel 8 órakor játszotta első mérkőzését a C-csoportban a Bátaszéki Kisoroszlanok ellen. Két haladó játékosunk nem tudott eljönni, így öt fő első-második osztályos kislány segített ki bennünket, akik nagyon akartak és ügyesek voltak. Az első találkozót sikerült is megnyernünk. Az elején nagyon döcögött a támadójátékunk, mert nehezen találtunk be a kosárba. Viszont sok labdát szereztünk, és a bátaszéki csapat sok támadását ki tudtuk védekezni. Gratulálok a győzelemhez lánykáinknak!”

TAMÁSI DÁMOCSKÁK – TARR KSC GARAY GLADIÁTOROK 14-47 (4-10, 0-6, 6-10, 0-14 – 4-7)
TARR KSC Garay Gladiátorok: Mocsári 11, Káldi 10, Rend 9, Tóth 9, Kovács 3, Szabó 2, Máté 1, Schwarcz 1, Végh 1, Csereklei, Susák, Tegzes. Edző: Domokos Bence.
Domokos Bence (TARR KSC Garay Gladiátorok): “Magassági fölényünket kezdettől fogva érvényesíteni tudtuk. Ellenfelünk fiatalabb és kevésbé rutinos volt, mint mi, ettől függetlenül nagyon bátran küzdöttek. Tóth Emma és Káldi Emili vezérletével behúztuk az első két negyedet, nem is hagyva kérdést a folytatásra. Ennek köszönhetően a fiatalabb játékosok is jobban kivehették részüket a sikerben, értékes játékpercekhez jutottak. Összjáték terén fejlődnünk kell, a kettő az egy elleni szituációban jobb döntéseket kell hoznunk. Ezt leszámítva elégedettek lehettünk a játékkal. Gratulálok a Dámocskáknak!”

TARR KSC DIENES CICÁK – TARR KSC GARAY GLADIÁTOROK 28-42 (8-16, 7-7, 5-7, 4-7 – 4-5)
TARR KSC Dienes Cicák: Kozsir 9, Hajnal 7, Bachusz 5, Kulcsár 4, Rajnai 2, Lantos 1, Bernád, Kovács, Pálinkás, Sági. Edző: Stierné Jankovics Mária.
TARR KSC Garay Gladiátorok: Káldi 14, Tóth 11, Máté 4, Rend 4, Schwarcz 4, Mocsári 3, Kovács 1, Tegzes 1, Csereklei, Susák, Szabó, Végh. Edző: Domokos Bence.
Stierné Jankovics Mária (TARR KSC Dienes Cicák): “A második mérkőzésen a Garay Gladiátorok voltak az ellenfeleink. A Garay nyert, így az övék lett a csoportgyőzelem is. Bátortalanul játszottunk, és soķ labdát eladtunk. A vereséghez a fáradtság is hozzájárult, két meccset még nem tudunk végig koncentrálni. Szeretettel gratulálok a Gladiátorok csapatánaķ!”
Domokos Bence (TARR KSC Garay Gladiátorok): “Nagyon hajtós meccset játszottunk a Dienes Cicák csapata ellen. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de sajnos nagyon pontatlanul dobtunk. Kis túlzással a palánk minden egyes négyzetcentiméterét leporoltuk. A javunkra írandó, hogy rengeteg lepattanót szereztünk ezekben a szituációkban. Dobáshatékonyságban mindenképp javulnunk kell, ezen fogunk dolgozni. A szorgalmas edzéslátogatás kifizetődő. Gratulálok a csapatomnak! Ügyesen küzdöttek a Dienes Cicák is, gratulálunk nekik!”

TARR KSC BÁTASZÉKI KISOROSZLÁNOK – TAMÁSI DÁMOCSKÁK 29-10 (8-1, 8-0, 2-5, 8-0 – 3-4)
TARR KSC Bátaszéki Kisoroszlánok: Laki 12, Gaszner 5, Farkas 3, Szabó 3, Dóczi J. 2, Khizi 2, Sümegi 2, Dóczi G., Kádár, Mayer, Németh, Villányi. Edző: Dékány Zsanett.
Dékány Zsanett (TARR KSC Bátaszéki Kisoroszlánok): “Második mérkőzésünket a Tamási Dámocskák ellen játszottuk. Sikerült felrázni a csapatot, így nyerni tudtunk. A helyzeteket kihasználtuk és pontokra váltottuk. Erre a mérkőzésre inkább az egyéni játék volt jellemző a csapatjáték helyett. Köszönöm a játékot a Dámocskáknak!”

Végeredmény:
1. TARR KSC Garay Gladiátorok
2. TARR KSC Dienes Cicák
3. TARR KSC Bátaszéki Kisoroszlánok
4. Tamási Dámocskák

D-csoport:

GYKSE BABITS MANÓK – GYKSE GYAXI RANGERS 22-14 (6-2, 6-4, 6-0, 2-6 – 2-2)
GYKSE Babits Manók: Prantner 12, Barocsai 7, Nagy 2, Tóth 1, Ganczer, Hepp, Kerekes, Széperdei. Edző: Csernusné Kiss Edit, Farkas József.
Csernusné Kiss Edit (GYKSE Babits Manók): “Bár ezen a mérkőzésen sokan hiányoztak tőlünk, mégis egésznek tűnt a csapat. Mindenki nagy kedvvel és bátran lépett pályára, aminek köszönhetően már a találkozó elején mi diktáltuk a tempót. Mivel mindkét együttes hasonló erősségű volt, szinte fej-fej mellett haladtunk az egész mérkőzésen. Szerencsére a lépéselőny végig nálunk volt. Az egyéni jó megoldások mellett csapatunkra ismét jellemző volt az összjáték is, ami ebben az életkorban szembetűnő és előremutató. Egy hajtós, szoros találkozót sikerült megnyernünk. Gratulálunk a csapatnak!”

GYKSE GYAXI RANGERS – BONYHÁDI KSE 21-30 (9-6, 3-4, 0-14, 6-1 – 3-5)

BONYHÁDI KSE – GYKSE BABITS MANÓK 42-9 (10-0, 10-2, 10-4, 6-3 – 6-0)
GYKSE Babits Manók: Prantner 6, Széperdei 2, Barocsai 1, Ganczer, Hepp, Kerekes, Nagy, Tóth. Edző: Csernusné Kiss Edit, Farkas József.
Csernusné Kiss Edit (GYKSE Babits Manók): “A játéknap második találkozóján a bonyhádi csapat igazán nagy falatnak tűnt. A két együttes sem korosztályban, sem testmagasságban nem hasonlított, aminek következtében egy percig sem volt kérdéses a mérkőzés végeredménye. Az ellenfél erőfölénye miatt csapatunk játékosainak nagyon sok biztatásra volt szüksége ahhoz, hogy fenntartsa a játékkedvet. Ez sikerült is a találkozó második felében, ahol nagyon sok jó megoldást láthattunk védekezésben, és olykor támadásban is. Az utolsó negyedre már a dobáslehetőségek száma is emelkedett, sajnos azonban ezekkel nem tudtunk élni. Gratulálunk a helytállásért minden Kismanónak!”

Végeredmény:
1. Bonyhádi KSE
2. GYKSE Babits Manók
3. GYKSE Gyaxi Rangers