A saját nevelésű bedobó újabb két évig biztosan az Atomerőmű KSC Szekszárd játékosa marad.

Theodoreán Alexandra után Bálint Réka is szerződést hosszabbított az Atomerőmű KSC Szekszárddal. Bár Alihoz hasonlóan Hami szerződése is csak a mostani szezon végén jár le, a klub vezetősége eltökélt volt abban, hogy még az idén megállapodjon a játékossal a folytatásról. A megkötött szerződés értelmében Réka 2021. nyaráig biztosan itthon marad.

– Bár még csak a szezon közepén járunk, fontosnak tartottuk, hogy már most, „hivatalos” formában is jelezzük Rékának, a jövőben is számítunk rá – kezdte nyilatkozatát Szabó Gergő. – Hamival kapcsolatban is hasonlóakat tudok elmondani, mint korábban Theodoreán Alexandra esetén: a mai világban, amikor fél csapatok vándorolnak át egyik városból a másikba, igazi ritkaság az olyan elkötelezettség, mint amit ő tanúsít a nevelőegyesülete felé. Hami amellett, hogy a folyamatos fejlődés érdekében az edzéseken nap mint nap nagyon keményen dolgozik (ő még nyári szünet egy részét is végig edzette), maximálisan alárendeli magát a csapatérdekeknek is. Tisztában vagyunk vele, hogy a cserepadról beszállva nem egyszerű folyamatosan új lendületet hozni a csapat támadójátékába, illetve a palánkok alatt a sokszor egy fejjel magasabb játékosok ellen védekezni, de úgy gondoljuk, hogy ő hosszútávon is képes egy ilyen nehéz szerepkört betölteni. A 2016-os hazatérése óta elképesztő sok KSC-s sikernek és élménynek volt részese, bízunk benne, hogy ez a jövőben sem lesz másként – tette hozzá az ügyvezető elnök.

– Rövid gondolkodás után döntöttem úgy, hogy 2 évig még biztosan Szekszárdon szeretnék megharcolni a játékperceimért. Számomra a jó szakmai munka mellett ugyanolyan fontos a klubnál uralkodó családias légkör, hogy az edzéseken kívül is tudunk egymásra támaszkodni. Remélem jó példával szolgálhatok a szekszárdi fiataloknak, hogy sok kemény és extra munkával meg tudják valósítani az álmaikat. Továbbra is “mindenkiszekszárdi” – mondta honlapunknak a játékos.