A Baki Sándor irányította U14-es KSC csütörtökön az Atomerőmű SE vendégeként játszott felkészülési mérkőzést.

“Csütörtök délután az ESZI Csarnokban mérkőztünk meg a paksi lányokkal. Tizenöt fős keretünkkel, végig bontott ötösökkel felállva, sok hibával játszva nyertünk. Gratulálok a csapatoknak!”

ATOMERŐMŰ SE – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 55-62 (19-20, 16-15, 13-14, 7-13)
SZEKSZÁRD: Sámóczi 12, Lábas 6, Baka 2, Berekali, Bernáth. Csere: HOROG 18, PIUKOVITS 10, SZÜCS 6, Csákvári 4, Kovács 2, Mathész 2, Dávid, László, Lovasi, Sebestyén. Edző: Baki Sándor.

“Egész meccsen rengeteg hibával játszottunk mi is és ellenfelünk is. Sosem volt gördülékeny a támadás, hibás döntések sokasága, nem megfelelő kiválasztások, ezen felül sorra elakadtak a labdák a rossz átadások vagy helyezkedések miatt. Egymásra vártunk egész mérkőzésen, a felelősséget nem vállaltuk fel, állandóan másra hárítva a feladatok megoldását. A küzdésből a pályán mindenki kivette a részét, ezzel nem volt gond. Védekezésben nagyon tepert az egész csapat. Mindennel együtt a játékunk mostanában jobban hasonlít csapatos grundbirkózásra, mint kosárlabda meccsre. Támadásaink görcsösek, védekezésünk pedig nagyon hullámzó egy meccsen belül is.”

Baki Sándor