Nemzeti ünnepünkön a KSC U18-as csapata a Sportcsarnokban felkészülési mérkőzést játszott a GYKSE Szekszárd U16-os fiú együttesével.

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – GYKSE SZEKSZÁRD 67-82 (11-25, 22-19, 13-17, 21-21)
SZEKSZÁRD: Andi 13/3, Haag 13, Hanti 11/3, Horváth 7, Istókovics 6. Csere: Sinka 13/3, Sámóczi 4, Németh. Edző: Harsányi Mária.

“Szerdán edzőmérkőzést játszottunk az GYKSE Szekszárd U16-os fiú csapatával. Nálunk nyolc hadra fogható junior és kadett korú játékos volt csupán. A délelőtti két órás edzésünk után délután 16 órakor játszottunk ellenük.
Mozgékony és gyors lábmunkájú ellenféllel mérkőztünk. Lányaim nagyon küzdöttek, akartak, de sok hibával játszottunk, így az első negyedben már tetemes előnyre tettek szert a fiúk. Védekezésünk is nagyon “szellős” volt és támadásban is sokat hibáztunk. Rendkívül gyengén dobtunk, sok rossz döntésünk volt és az eladott labdák száma is magas volt, így 11-25 lett játékrész a vége. A másik három negyed szorosabb volt, de ez a tizennégy pont eldöntötte a meccs végkimenetelét.
Több mindent gyakoroltunk, de ma nagyon kevés megoldás volt eredményes. Az edzőmeccs viszont nagyon hasznos volt, a hibáinkat feltárta, amiket javítanunk kell, illetve akik máskor kevesebbet játszanak, most kaptak lehetőséget. Köszönjük a fiúknak!”

Harsányi Mária

Kép: Hanti Daniella