A KSC utánpótlás korú játékosokból álló csapata a szintén veretlen TFSE gárdáját fogadta a Sportcsarnokban. Harsányi Máriáék három húzóemberüket nélkülözve ezúttal csak a harmincötödik percig tudták a lépést tartani a fővárosiakkal.

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD II. – TFSE II. 60-73 (17-18, 5-12, 24-19, 14-24)
SZEKSZÁRD: VINCZE 14/6, HORVÁTH 10, Andi 7, Liszkai 4, Haag 2. Csere: HANTI 21/15, Németh 2, Holcz, Sinka. Edző: Harsányi Mária, Baki Eszter.

Statisztika

“A Sportcsarnokban a felnőtt bajnoki után játszottuk az ötödik NB1 B-s meccsünket az eddig szintén veretlen TFSE II. ellen. Sajnos több sebből véreztünk, három húzóemberünk nem játszhatott: Miklós, Renczes (térdsérülés), valamint Pop (ujjsérülés), ráadásul még Istókovics sem volt bevethető, aki megbetegedett. Ezt a kis csapatunk már nem bírta el a fizikai fölényben levő vendégek ellen. A harmincötödik percig tartottuk magunkat: bár többször elhúzott a TFSE, fel tudtunk zárkózni, elsősorban Hanti Dani remek triplázásának (5/7) köszönhetően. A védekezésünk sem volt acélos, a kulcsembereiket nem tudtuk megfogni. Mellette nagyon gyenge dobószázalékkal dolgoztunk mezőnyből (32 százalék) és még rosszul is büntetőztünk (47 százalék). Így sajnos tizenhárom pontos vereséget szenvedtünk.
Ezen a meccsen Hanti Dani emelkedett ki, 21/15 pontja mellé leszedett 3 lepattanót és kiharcolt 3 faultot, így 19 IBM pontot ért el. Horváth Dóri 10 pontja mellé leszedett 12 lepattanót, ezzel dupla-duplát ért el és 16 IBM pontot gyűjtött. Vincze Niki 14/6 pontja mellé leszedett 6 lepattanót, kiharcolt 5 faultot, kiosztott 5 gólpasszt és volt 1 blokkolt dobása is, ami 12 IBM pontot ért.”

Harsányi Mária

Képek: Jantner Zsolt