A KSC utánpótlás korú játékosokból álló csapata kedden este a Rátgéber Akadémiát fogadta a Hepp Kupában. A Miklós és Vincze nélkül felálló hazaiak ezúttal sajnos nem tudták megszorítani a baranyaiakat, így nem sikerült a legjobb nyolcba kerülés.

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD II. – NKA-PÉCS-PEAC 54-83 (11-30, 16-25, 16-18, 11-10)
SZEKSZÁRD: Liszkai 7, Holcz 6, Pop 6/3, Hanti 4, Horváth. Csere: Istókovics 12, Renczes 10, Haag 7/3, Sinka 2, Andi. Edző: Harsányi Mária.

Statisztika

“Kedden játszottuk a Hepp Kupa nyolcba jutásért az NKA-PÉCS-PEAC ellen. Megint két húzójátékosunk nélkül játszottunk, Miklós és Vincze sem lépett pályára. Sajnos ez megint nem a mi napunk volt, este 8-kor nem tudunk játszani. A magas és erős szerkezetű vendégek ellen nagyon rossz felfogásban léptünk pályára, lerohantak bennünket, védekezés nem volt és támadásban is rengeteg hibával játszottunk. 11-30-ra buktuk az első negyedet, itt el is dőlt a meccs. A második játékrészben még tovább növelte előnyét az Amatőr NB1 Piros csoportjában játszó pécsi csapat, tetszés szerint érték el pontjaikat, keményen és agresszíven védekeztek. Hiába cseréltem, kértem időt, nem változott a játék képe és a félidőben már 27-55-re vezettek a vendégek. A második félidőben már keményebben védekeztünk. A pécsiek többet hibáztak, de támadásban sokat vétettünk, így csak egy egál közeli félidőt tudtunk játszani, és súlyos, huszonkilenc pontos vereséget szenvedtünk.
Mindenki mélyen tudása alatt szerepelt, ez a héten a még két hátralévő mérkőzés megnyeréséhez nagyon kevés lesz. Fel kéne nőni a feladathoz!”

Harsányi Mária

Képek: Jantner Zsolt