Az U14-es KSC a regionális bajnokság negyedik fordulójában ismét Pécsre utazott, ahol a Kanizsa DKK ellen nagyarányú vereséget szenvedett, míg a PVSK B-csapata elleni mérkőzés halasztásra került.

“A 2020-as év utolsó bajnoki fordulójából egy mérkőzés később lesz lejátszva, így a kanizsai csapattal Pécsett mérkőztünk meg. Az idei esztendőtől egy gyenge mérkőzéssel búcsúztunk, úgyhogy várjuk a sikerekben gazdag Újévet.”

KANIZSA DKK – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 91-49 (20-14, 27-13, 22-10, 22-12)
SZEKSZÁRD: Nyári 18/3, Ágoston 10 (18 lepattanó), Gyimesi 4, Vajda 4, Szabó 2. Csere: Rácz 7, Mester 2, Pál 2, Léhmann, Zaják. Edző: Baki Sándor.

“Mindössze öt percen keresztül tudtunk méltó ellenfelei lenni a kanizsai lányoknak, utána átgázoltak rajtunk. Roppant gyenge támadójátékunkból 49 (!) eladott labda született, ami esélyt sem adott a támadásaink pontos befejezésére. A tanult taktikai, technikai elemeket még csak elvétve sem sikerült felfedezni a játékunkban, a sok egyénieskedésnek és erőlködésnek pedig ez lett az eredménye. Ellenfelünk olyan könnyedén szerezte pontjait, mintha ott se lettünk volna. A vereség a sport elkerülhetetlen része, elfogadom, de a mutatott játékunk elszomorító volt… Dolgozunk tovább, hogy hibáinkat javítsuk, és előrébb tudjunk lépni. Gratulálok a kanizsai serdülő kosaras lányoknak és edzőiknek!”

PVSK NEMZETI AKADÉMIA/B – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD

“Elhalasztva 2021. január 7-ére.”

Baki Sándor