A Tolna Megyei Kosárlabda Szövetség idén is megrendezi a Nagyok Kupája megyebajnokságot. A B-csoportban a Stierné Jankovics Mária irányította U12-es csapat csütörtök délután a KSC-be idén beintegrálódó Bátaszék ellen kezdte meg a küzdelmeket.

“A KSC Szekszárd U12-es együttesének korosztályos magja B-csapatként indult a Tolna Megyei Kosárlabda Szövetség által indított U14-es bajnokságban, a Nagyok Kupájában. Az amúgy is kevés játékossal rendelkező csapatunkat még a karantén helyzet is sújtja, ezért köszönet a segítségért az A-csapatos lányoknak, Csapó Szofinak, Varga Lénának és Horváth Katának a segítségért. Első ellenfelünk a KSC Bátaszék csapata volt.”

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD B – ATOMERŐMŰ KSC BÁTASZÉK 60-32 (16-8, 14-7, 14-5, 16-12)
Szekszárd: CSAPÓ 14, TAM 10, POZSONYI 8, SZABÓ 8, Mekl-Kovács 6, VARGA 6, GáL 4, Horváth 4. Edző: Stierné Jankovics Mária.

“Jó iramú, hajtós meccset játszottunk a szintén létszámgonddal küzdő, vegyes csapattal felálló bátaszékiek ellen. Lányaink végig kézben tartották a mérkőzést, csak az utolsó negyedben lazítottak kicsit. Minden mérkőzéssel fejlődhetünk és rutint szerezhetünk, amit a saját korosztályunkban tudunk majd kamatoztatni. Dolgozunk tovább!”

Stierné Jankovics Mária