A KSC U12-es csapata vasárnap Pécsre látogatott, ahol az NKA Pécs leány együttesével játszott hat negyedes felkészülési mérkőzést.

“A Rátgéber Akadémia leány csapata hívott meg bennünket február 20-án egy tornára. Sajnos a kaposváriak lemondták, így egy mérkőzést játszottunk. Illetve másfelet, hiszen négy negyed helyett hat játékrészben léptünk pályára. Sajnos nekünk sem jött ki jól a lépés, mert heten a csapatból nem tudtak velünk tartani betegség és egyéb elfoglaltság miatt. Végül tíz játékossal keltünk útra.”

NKA PÉCS LEÁNY – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 73-49 (14-9, 13-5, 7-8, 21-13, 20-7, 5-7)
Szekszárd: Szabó D. 19, Pozsonyi 15, Untermüller 8, Makovics 4, Szabó P. 3, Bartos, Beke, Eppel, Lakatos, Tam. Edző: Stierné Jankovics Mária.

“Részünkről meglehetősen gólszegényre sikeredett a mérkőzés, nagyon sok helyzet kimaradt. Erőtlen és pontatlan volt a védőjátékunk is, lepattanókat és labdákat halásztak el tőlünk. Minden mutatóban jobb volt ma az akadémiás csapat. Az első félidőben megszerzett tizenhárom pontos vezetést tartották szinte végig. Pozsonyi Kiráéknak a harmadik negyedet egy ponttal sikerült megnyerniük, de az azt követő két játékrészben sajnos nagyon elhúzott az ellenfél, és megduplázta a különbséget.
Gratulálunk a pécsi lányoknak, és reméljük, hogy találkozunk még ebben a szezonban! Dolgozunk tovább!”

Stierné Jankovics Mária