A Tolna Megyei Kosárlabda Szövetség idén is megrendezi a Nagyok Kupája megyebajnokságot. A B-csoportban a Stierné Jankovics Mária irányította U12-es KSC hétfőn Tamásiba látogatott, ahol ezúttal 68-57-es vereséget szenvedett.

“A KSC Szekszárd B-csapata Tamásiban játszotta a tavaszi forduló harmadik mérkőzését. Szerencsére mindenki gyógyult és hadra fogható volt, így tizennégy fővel utaztunk, és mindenki kapott játéklehetőséget.”

TAMÁSI DÁMOCSKÁK – KSC SZEKSZÁRD B 68-57 (17-17, 14-10, 25-13, 12-17)
Szekszárd: NYÁRI 18, RÁCZ 17, LÉHMANN 8, PÁL 6, Császár 2, Horváth 2, Mester 2, Wigand 2, Léránt, Major, Molnár, Rohr, Szerémi, Varga. Edző: Stierné Jankovics Mária.

“Ez a mérkőzés nagyon jól szolgálta felkészülésünket a hétvégi országos bajnoki fordulóra. Az első félidőben fej-fej mellett haladt a két csapat. Mindkét ötösünk harcosan küzdött, bár sok helyzet így is kihasználatlan maradt. Ezen a mérkőzésen is a harmadik negyed volt a döntő, mivel ellenfelünk összevonta erőit, mi pedig továbbra is bontott ötösökkel játszottunk. Biztató volt, hogy Rácz Nóri felzárkózott Nyári Döníz mellé pontszerzésben, hogy Pál Janka nagyon harcosan küzdött, és hogy Léhmann Kinga is a csapat rendelkezésére áll hétvégén.”

Stierné Jankovics Mária