A KSC U11-es csapata szombaton Dombóvárra utazott, ahol Kaposvár és a helyi fiú együttessel mérkőzött. Horváth Vivien és Fekete Eszter lányai ezúttal sajnos mindkét találkozójukat elvesztették. Javítási lehetőség március elején a Mohácsi TE és GYKSE Szekszárd/B ellen.

KASI DELFINEK/A – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 66-45 (15-13, 27-18, 8-8, 16-6)
Szekszárd: BARTOS 10, Untermüller 8, Doszpod 7, Szabó P. 7, Kitanics 5, Misóczki 3, Bognár 2, Farner 2, Beke, Dulai, Fajszi, Steiner. Edző: Horváth Vivien, Fekete Eszter.

“A kaposvári fiúk ellen léptünk elsőként pályára. Velük egyszer már találkoztunk a második fordulóban, akkor egy ponttal hosszabbításban sikerült felülkerekednünk rajtuk. Sajnos megint nagyon bátortalanul léptek pályára a lányok, és nem mentek be dobásaink. A fiúk gyorsabbak voltak nálunk, amivel nehezen vettük fel a lépést, így most ők nyerték meg a mérkőzést.”

DOMBÓVÁRI KS/A – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 66-43 (23-11, 13-17, 18-4, 12-11)
Szekszárd: SZABÓ P. 10, UNTERMÜLLER 10, BARTOS 6, Doszpod 5, Misóczki 3, Farner 2, Finta 2, Kitanics 2, Beke 1, Fajszi 1, Szőcs-Böröcz 1, Bognár. Edző: Horváth Vivien, Fekete Eszter.

“A dombóvári fiúk ellen számítottunk erre az eredményre. Az első félidőben nagyon jól tartottunk magunkat, már sokkal bátrabban játszottunk. Doszpod Rebi, Bartos Zsuzsi, Kitanics Léna és Untermüller Lilla gyönyörű helyzeteket teremtett, amikből kiszolgálták társaikat, ezért elmondhatom, hogy gyönyörű csapatmunkát játszottunk, amiért nagyon büszkék vagyunk a lányokra. Igaz, hogy most nem sikerült nyernünk, de nem adjuk fel, megyünk és küzdünk tovább! Reméljük a következő fordulóban végre lányok ellen is pályára léphetünk!”

Horváth Vivien