A klubunk által 2011-ben életre hívott U11 megyebajnokság idéntől a megyei szövetség fő támogatójának, a TARR Kft.-nek a nevét viseli. A 2024. március 23-24-én a Dienes Valéria Általános Iskola tornatermében megrendezésre került negyedik fordulóban a KSC színeiben hét (!) csapat képviseltette magát.

A-csoport:

GYKSE TÖRPÖRDÖGÖK/B – BAJAI NKK TÖRPILLÁK 38-17 (8-4, 9-4, 10-9, 11-0 – )

BAJAI NKK TÖRPILLÁK – BAJAI NKK KISHÖLGYEK

BAJAI NKK KISHÖLGYEK – GYKSE TÖRPÖRDÖGÖK/B 41-48 (12-6, 8-15, 6-14, 12-10 – 3-3)

Végeredmény:
1. GYKSE Törpördögök/B
2. Bajai NKK Kishölgyek
3. Bajai NKK Törpillák

B-csoport:

TARR KSC BABITS LURKÓK – TARR KSC BÁTASZÉKI OROSZLÁNOK 24-42 (6-12, 6-4, 1-12, 7-6 – 4-8)
TARR KSC Babits Lurkók: Fodor 7, Farner 4, Lückl 4, Simon D. 3, Gera 2, Juhász 1, Soós 1, Simon Z. 1, Szücs 1, Cseri, Szalontai, Szente, Takács, Tamaskó. Edző: Csernusné Kiss Edit, Farkas József.
TARR KSC Bátaszéki Oroszlánok: Braun 21, Benedeczki 9, Gaszner 3, Khizi 2, Szép 2, Egerszegi 1, Eppel 1, Götz 1, Szabó Lé. 1, Szabó Li. 1. Edző: Orbán Szilvia.
Csernusné Kiss Edit (TARR KSC Babits Lurkók): “Mivel a Zomba csapata nem tudta vállalni a hétvégi mérkőzéseket, ezért az a sajátos helyzet állt elő, hogy a Bátaszékkel egymás után kétszer játszhattunk. Az első mérkőzésen meglehetősen álmosan kezdtünk, amit ellenfelünk remekül ki is használt, és megnyugtató előnyre tett szert már a játék elején. Sajnos az egész mérkőzés folyamán jellemző volt a pontatlan dobás. Sokszor sikerült megfelelő helyzetbe kerülnünk, akár egy-egy, akár gyorsindítás révén, csak legtöbbször a megfelelő befejezés maradt el. Egy hajtós meccsen viszonylag könnyedén nyerhetett az ellenfél, és bár a gyerekek szívvel-lélekkel küzdöttek, nem tudtuk behozni a hátrányt.”
Orbán Szilvia (TARR KSC Bátaszéki Oroszlánok): “Mindkét mérkőzést a Lurkók ellen játszottuk. Az elsőn jól hajtottunk, szép ziccereket dobtunk, mindenkinek sikerült pontot szereznie, és a félidőben a büntetőket is 8/10 arányban bedobtuk. Braun Noémi és Benedecki Fruzsina mellett a többi Oroszlán is jól teljesített.”

TARR KSC BÁTASZÉKI OROSZLÁNOK – TARR KSC BABITS LURKÓK 32-40 (11-8, 4-10, 10-8, 2-8 – 5-6)
TARR KSC Bátaszéki Oroszlánok: Eppel 11, Benedeczki 8, Szép 5, Braun 3, Egerszegi 3, Götz 2, Gaszner, Khizi, Szabó Lé., Szabó Li. Edző: Orbán Szilvia.
TARR KSC Babits Lurkók: Lückl 19, Fodor 13, Soós 4, Cseri 1, Juhász 1, Simon D. 1, Szente 1, Farner, Gera, Simon Z., Szalontai, Szücs, Takács, Tamaskó. Edző: Csernusné Kiss Edit, Farkas József.
Orbán Szilvia (TARR KSC Bátaszéki Oroszlánok): “A második meccsre elfáradtunk, az erőnlétünkön dolgozni kell. Pontatlan dobásaink és az eladott labdák száma is sok volt. Védekezésben gyengék voltunk. Gratulálok az ellenfelünknek!”
Csernusné Kiss Edit (TARR KSC Babits Lurkók): “A második mérkőzésen, mondhatjuk szokás szerint, egy másik Babits Lurkók csapatot láthattunk. Úgy látszik szükség volt egy bemelegítő mérkőzésre ahhoz, hogy a pályán higgadtabban és fegyelmezettebben játszunk, és kezünkbe vegyük a meccs alakulását. Bár csapatjátékban van még hova fejlődnünk, egyénileg azonban nagyon jó teljesítményeket láthattunk. Labdás ellenféllel szembeni védekezésből sokszor sikerült labdát szerezni, és ezen a mérkőzésen ezeket már rendre kosárra is váltottuk. A negyedik negyed végére már egyértelmű volt, hogy az ellenfél nem tudja megfordítani az eredményt, így csapatunk még felszabadultabban játszhatott. Gratulálunk csapatunknak, akik ezen a mérkőzésen mutatták meg, hogy valójában mennyit tudnak a játékról.”

Végeredmény:
1. TARR KSC Bátaszéki Oroszlánok
2. TARR KSC Babits Lurkók

C-csoport:

TARR KSC ZOMBASKET – TARR KSC DIENES CICÁK 52-21 (10-4, 17-7, 6-5, 16-0 – 3-5)
TARR KSC Zombasket: Márton V. 32, Stoll F. 17, Fazekas D. 1, Kiss 1, Lövei 1, Erős, Fazekas G., Márton K., Stoll B., Wenhardt. Edző: Domokos Bence.
TARR KSC Dienes Cicák: Hurtony 5, Kozsir 5, Kulcsár 5, Bachusz 2, Bernád 1, Dévai 1, Hajnal 1, Rajnai 1, Bartos D., Bartos H., Kovács, Lantos. Edző: Stierné Jankovics Mária.
Domokos Bence (TARR KSC Zombasket): “Sajnos nagyon tartalékosan tudtuk csak vállalni a fordulót, ettől függetlenül mindent megtettünk a győzelmek érdekében. Első mérkőzésünket a Dienes Cicák ellen játszottuk. Stoll Fanni és Márton Viola vezérletével magabiztos győzelmet arattunk. Koncentráltak voltunk a támadások befejezésénél, és védekezésben is egyre jobban teljesítünk. Büntetőink nagy számban maradtak ki, ebben javulnunk kell. Szeretnék gratulálni a Dienes Cicáknak, utolsó találkozásunk óta nagyon sokat fejlődtek!”
Stierné Jankovics Mária (TARR KSC Dienes Cicák): ” A Dienes Cicák csapata ezúttal ténylegesen erős csoportba került. Ellenfeleink a Baka Gidák és a Zombasket voltak. A KSC U11 A-csapatának húzóemberei ebből a két iskolából kerülnek ki. A Zombasket ellen harcosan kezdtünk, de sorra kimaradtak a helyzetek, amelyekből le is indítottak bennünket, és ellenfelünknél a kéz nem remegett meg. Hatalmas iram volt a pályán oda-vissza, amelytől aztán el is fáradtunk. Hurtony Laura, Dévai Anna és Kollár Lilla küzdése volt dicsérhető ezen a mérkőzésen. Gratulálunk a Zombasket csapatának!”

TARR KSC DIENES CICÁK – TARR KSC BAKA GIDÁK 25-61 (4-16, 7-12, 2-20, 4-6 – 8-7)
TARR KSC Dienes Cicák: Kovács 8, Kozsir 5, Bachusz 3, Hurtony 3, Lantos 2, Bartos D. 1, Bernád 1, Hajnal 1, Rajnai 1, Bartos H., Dévai, Kulcsár. Edző: Stierné Jankovics Mária.
TARR KSC Baka Gidák: Allegue 18, Koltai-Kiss 17, Mikóczi 12, Fricsi 7, Tibai 2, Csiki 1, Gyovai 1, Kult 1, Miklós 1, Varga 1, Kovács. Edző: Fekete Eszter.
Stierné Jankovics Mária (TARR KSC Dienes Cicák): “Második meccsünket néhány perc után kezdtük, mivel most mi dupláztunk. Bizony az első félidőben nagyon érezhető volt a testi és az idegi fáradtság. A pihenten érkező Baka Gidák szárnyaltak a pályán, mi pedig igyekeztünk utolérni őket. Nagyon örültem, hogy nyolcan bedobták a félidei büntetőt. Jó volt látni kicsinyeinket a pályán, ígéretes volt a küzdésük és a lelkes játékuk. Ezúttal Kozsír Hanna és Kovács Ajsa teljesítménye volt kiemelkedő. Gratulálunk a Baka Gidáknak, akik végül megnyerték a C-csoportot is, hiszen két győzelmet gyűjtöttek be!”
Fekete Eszter (TARR KSC Baka Gidák): “Jól kezdtük a mérkőzést a kevésbé rutinos Dienes Cicák ellen. Allegue Dina, Koltai-Kiss Lara és Mikóczi Emília vezetésével gyorsan jelentős előnyre tettünk szert, így több játékpercet tudtam adni a fiatalabb játékosaimnak, akik éltek is a lehetőséggel. Mindenkit dicséret illet, bátran játszottak! Gratulálok a Dienes Cicáknak és a csapatomnak is!”

TARR KSC BAKA GIDÁK – TARR KSC ZOMBASKET 69-52 (18-12, 22-9, 10-14, 14-13 – 5-4)
TARR KSC Baka Gidák: Mikóczi 23, Allegue 18, Fricsi 15, Koltai-Kiss 9, Tibai 2, Csiki 1, Miklós 1, Gyovai, Kovács, Kult, Varga. Edző: Fekete Eszter.
TARR KSC Zombasket: Márton V. 21, Stoll F. 12, Fazekas G. 10, Márton K. 5, Lövei 3, Wenhardt 1, Erős, Fazekas D., Kiss, Stoll B. Edző: Domokos Bence.
Fekete Eszter (TARR KSC Baka Gidák): “Magabiztosan kezdtük ezt a mérkőzést is, Allegue Dina játékát meg kell dicsérnem. Aztán felzárkózott az ellenfél. A második negyedben Mikóczi Emíliának és Fricsi Dórának köszönhetően nagyobb előnyt tudtunk kiharcolni. A fiatalabb játékosaim egyre rutinosabban mozognak a pályán, a nagyobbak próbálták helyzetbe hozni a kisebbeket. Nagyon büszke vagyok a lányaimra, de gratulálok a Zombasket csapatának is! Hajrá KSC Baka Gidák!”
Domokos Bence (TARR KSC Zombasket): “Előző meccsünkön simán nyertünk ötvenkét dobott ponttal, a Baka Gidák ellen ez kevésnek bizonyult. Annak ellenére, hogy sok helyzetünk kimaradt, szépen teljesítettünk támadásban. A befejezésekbe csúszott hiba a kapkodás, izgatottság miatt. Védekezésben viszont nem tudtuk semlegesíteni a Gidák ügyes lányait. Nagyon büszke vagyok a gyerekekre, hogy ilyen jó meccset tudtunk játszani egy nagyon erős ellenfél ellen. Külön megemlíteném Fazekas Grétát, aki fontos kosarakat szerzett, illetve a csupán első osztályos Márton Kamillát, aki két nem akármilyen akciókosarat is szerzett, jól megforgatva az idősebb, több fejjel magasabb ellenfeleket. Gratulálok a Gidáknak! Az egyik legerősebb csapat a bajnokságban, akikhez közel tudtunk maradni a meccs végéig. Nagyon büszke vagyok a saját játékosaimra, jó látni, hogy hétről-hétre mennyit fejődnek. Szeretnék jobbulást kívánni Wirth Elenának, akit több hétig biztosan nélkülöznünk kell, de nagyon várjuk vissza!”

Végeredmény:
1. TARR KSC Baka Gidák
2. TARR KSC Zombasket
3. TARR KSC Dienes Cicák

D-csoport:

BONYHÁDI KSE – TAMÁSI DÁMOCSKÁK 41-8 (6-0, 14-0, 6-2, 10-2 – 5-4)

TAMÁSI DÁMOCSKÁK – TARR KSC GARAY GLADIÁTOROK 17-64 (4-14, 5-10, 2-12, 2-24 – 4-4)
TARR KSC Garay Gladiátorok: Káldi 19, Csereklei 12, Mocsári 11, Tóth 11, Rend 4, Végh 3, Kovács 2, Máté 2, Schwarcz, Susák, Szabó, Tegzes. Edző: Domokos Bence.
Domokos Bence (TARR KSC Garay Gladiátorok): “Ellenfelünk fiatalabb, ebből adódóan képzetlenebb volt nálunk, így magabiztos győzelmet tudtunk aratni. Az önzetlen csapatjátékunknak rettentően örültem: a meccs előtt azt kértem, hogy minél több gólpasszt gyűjtsünk, a gyerekek ennek maximálisan eleget tettek. Egyre ügyesebbek vagyunk a palánk alatt. Nemcsak a támadások befejezésében, a lepattanózásban is sokat fejlődtünk. Gratulálok a Dámocskáknak, nagyon bátran küzdöttek!”

TARR KSC GARAY GLADIÁTOROK – BONYHÁDI KSE 53-41 (6-16, 14-9, 13-6, 15-4 – 5-6)
TARR KSC Garay Gladiátorok: Káldi 19, Tóth 14, Mocsári 7, Kovács 4, Susák 4, Máté 3, Csereklei 1, Schwarcz 1, Rend, Szabó, Tegzes, Végh. Edző: Domokos Bence.
Domokos Bence (TARR KSC Garay Gladiátorok): “Nagyon enerváltan és bátortalanul kezdtünk, 12-0 is volt az állás a bonyhádiak javára. Sikerült megnyugodnunk, és a gyűrű közelében jó döntéseket hoznunk. Kemény letámadást és szoros védekezést kaptunk, amire sikerült jó megoldást találnunk. A harmadik negyedben már átvettük a vezetést, amit a negyedikben növelni tudtunk. Erőnlétünk kitartott a meccs végéig, talán ez volt a döntő faktor. Minden gyereket megillet a dicséret, hiszen hatalmasat küzdöttek, és megdolgoztak a két győzelemért. Hajrá Garay! Gratulálok a Bonyhád csapatának!”

Végeredmény:
1. TARR KSC Garay Gladiátorok
2. Bonyhádi KSE
3. Tamási Dámocskák

E-csoport:

GYKSE GYAXI RANGERS – GYKSE BABITS MANÓK 26-25 (8-4, 6-6, 10-2, 1-10 – 1-3)
GYKSE Babits Manók: Barocsai 11, Prantner 9, Széperdei 3, Szabó 2, Ganczer, Kerekes, Nagy, Hepp. Edző: Csernusné Kiss Edit, Farkas József.
Csernusné Kiss Edit (GYKSE Babits Manók): “Mindig örülünk, ha hasonló erősségű csapattal találjuk szembe magunkat. Bár ellenfelünk végig vezetett, a küzdelem teljesen kiegyenlített volt, és a végjátékban csak egy hajszálon múlott a győzelem. Kis csapatunk játékosai az izgalmak közepette sokszor rossz döntéseket hoztak, és mivel betegség és egyéb programok miatt sajnos szűkös volt a létszám, ezért a csere lehetőségével sem tudtunk nagyon élni. Sok tiszta dobóhelyzet kimaradt, ami mind az izgalmaknak, mind a fáradtságnak is köszönhető volt. A Rangers csapatában különböző korosztályú gyerekek játszottak, így testmagasság és fizikum tekintetében sokszor nem vehettük fel a versenyt az éppen pályán lévő játékosokkal. Mivel ez az egyes negyedeken belül is többször változott, így nehéz volt ehhez a helyzethez folyamatosan alkalmazkodni. A mérkőzés végére a gyerekek nagyon elfáradtak, de ismét megmutatták, hogy mennyire tudnak küzdeni.”

TARR KSC BÁTASZÉKI KISOROSZLÁNOK – GYKSE GYAXI RANGERS 18-26 (4-6, 4-8, 2-4, 3-5 – 5-3)
TARR KSC Bátaszéki Kisoroszlánok: Mayer 4, Gaszner 3, Khizi 2, Osváth 2, Szabó 2, Farkas 1, Németh 1, Sümegi 1, Szücs 1, Villányi 1, Dóczi, Laki. Edző: Dékány Zsanett.
Dékány Zsanett (TARR KSC Bátaszéki Kisoroszlánok): “Az első mérkőzésünket a GYKSE Gyaxi Rangers csapatával játszottuk. Nem nagy különbséggel ugyan, de vereséget szenvedtünk.”

GYKSE BABITS MANÓK – TARR KSC BÁTASZÉKI KISOROSZLÁNOK 23-30 (0-8, 5-6, 6-10, 8-0 – 4-6)
GYKSE Babits Manók: Prantner 11, Barocsai 8, Hepp 2, Ganczer 1, Nagy 1, Kerekes, Szabó, Széperdei. Edző: Csernusné Kiss Edit, Farkas József.
TARR KSC Bátaszéki Kisoroszlánok: Szücs 12, Farkas 3, Gaszner 3, Osváth 3, Villányi 3, Khizi 2, Németh 2, Mayer 1, Szabó 1, Dóczi, Laki, Sümegi. Edző: Dékány Zsanett.
Csernusné Kiss Edit (GYKSE Babits Manók): “A játéknap második mérkőzésén már egy ismert ellenfél ellen játszhattunk. A csapat néhány kivételtől eltekintve fizikálisan és játéktudásban is a legjobban hasonlít hozzánk. Talán ennek is köszönhető volt, hogy mind a lepattanók, mind a szabad labdák megszerzésében jóval többször tudtunk sikeresek lenni, mint a többi ellenfeleinkkel szemben. A Kisoroszlánok csapatában játszó néhány játékos azonban kiemelkedett a mezőnyből, őket nagyon nehéz volt hatékonyan védeni, és ez az eredmény alakulásában is meghatározó szerepet játszott. Bár a győzelmet nem sikerült kiharcolnunk, attól függően, hogy az ellenféltől ki volt a pályán az adott negyedben, mindig sikerült egy kicsit faragnunk a hátrányból. Ettől eltekintve teljesen kiegyenlített volt küzdelem. Gratulálunk Manócskáinknak!”
Dékány Zsanett (TARR KSC Bátaszéki Kisoroszlánok): “A második mérkőzést a GYKSE Babits Manók ellen játszottuk. Sikerült győzelemmel zárnunk a meccset. A Kisoroszlánok nagyon sok hibával játszottak mindkét mérkőzésükön. Rengeteg kimaradt helyzet és eladott labda volt jellemző a játékunkra. Kiemelném, hogy a félidei büntetők dobásának pontosságával sok pontot tudtunk szerezni, illetve a csapatból a sok hiba ellenére a harciasság most sem hiányzott. Köszönöm a játékot a Rangersnek és a Manóknak!”

Végeredmény:
1. GYKSE Gyaxi Rangers
2. TARR KSC Bátaszéki Kisoroszlánok
3. GYKSE Babits Manók