A KSC U12-es csapata péntek délután felkészülési mérkőzést játszott a Bajai NKK otthonában. Baki Sándor és Stierné Jankovics Mária lányai magabiztos győzelmet arattak.

“Péntek délután Bajára látogattunk edzőmeccsre, ahová mindig nagyon szívesen megyünk, mert jó mérkőzéseket szoktunk játszani a bajai lányokkal. Köszönjük edzőjüknek, Bődi Krisztiánnak a meghívást!”

BAJAI NŐI KOSÁRLABDA KLUB – TARR KSC SZEKSZÁRD 46-60 (10-6, 14-20, 6-15, 12-16 – 4-3)
Szekszárd: FAJSZI 24, DOSZPOD 10, Häckl 6, SZABÓ A. 6, Szabó P. 5, STEINER 4, Dulai 2, Farkas A. 2, Molnár 1, Balázs, Laki, Samu, Sarudi, Soós. Edző: Baki Sándor, Stierné Jankovics Mária.

“Az első negyedben még vezetett a hazai csapat, de a következő három játékrészben fokozatosan vettük át az irányítást. Amint elkezdtünk csapatként játszani és védekezni, sikerült eredményesnek lennünk. Ehhez jött egy extra nap Fajszi Zselykétől támadásban, aki megállíthatatlanul gyártotta a gólokat. Negyvenhat ponton tartottuk a bajai lányokat, sok labdát szereztünk, és nehéz dobásokra kényszerítettük őket – ez volt a siker kulcsa. A lepattanó labdák megszerzésében sokat kell javulnunk. Gratulálok a lányoknak!”

Baki Sándor