A Tolna Megyei Kosárlabda Szövetség idén is megrendezi a Nagyok Kupája megyebajnokságot. A Harsányi Mária és Kovács Andrea vezette U14-es KSC kedd délután a Garay János Gimnázium tornatermében sima győzelmet aratott a BasketBaja SE U13-as fiú csapata ellen.

TARR KSC SZEKSZÁRD U14 A – BASKETBAJA SE 86-49 (18-10, 24-17, 23-10, 21-12)
SZEKSZÁRD: SZABÓ D. 28, BARTOS 10, Finta 7, Szabó P. 4, Bognár 1. Csere: UNTERMÜLLER 16, Makovics 10, KITANICS 9, Doszpod 1, Beke, Eppel.Edző: Harsányi Mária, Kovács Andrea.

“Kedden a Garay Gimnáziumban játszottuk a Nagyok Kupája ötödik mérkőzését, ahol a BasketBaja SE U13-as fiú csapata volt az ellenfél. Sajnos végig rengeteg hibával játszottunk, elsősorban a védekezés volt roppant gyenge: egy-egyben és a besegítés sem működött. Az első félidő szoros volt, tizenöt pontos vezetéssel zártuk azt a nagyon küzdő fiúk ellen. A második játékrészben kicsit feljavult a védekezésünk, és fokozatosan elhúztunk. Szép megoldásokat is láttam a támadásban, ami örömteli volt. Végül magabiztos győzelmet arattunk, de sok pontot kaptunk. Rengeteg munka vár ránk a következő serdülő fordulóig. Hajrá lányok, mindent bele!”

Harsányi Mária