A Harsányi Mária vezette U16-os KSC vasárnap a fővárosban játszott felkészülési mérkőzést.

“Vasárnap a BEAC U16-os csapata hívott meg minket egy edzőmeccsre. Nagyon tanulságos volt a mérkőzés. Sajnos a lányok közül senki még csak átlagot sem hozott. Rengeteg hibával játszottunk, nem volt semmi védekezés, és támadásban is roppant gyenge teljesítményt produkáltunk. A legborzasztóbb az volt, hogy a küzdeni akarással is komoly gondok voltak. Ez volt az alapozás óta a hatodik felkészülési mérkőzésünk, és itt nyújtottuk a leggyengébb teljesítményt, lélek nélkül játszva. Rengeteg munkára, akaraterőre és kitartásra van szüksége az egész csapatnak, ha a kitűzött célunkat el akarjuk érni. Köszönjük a meghívást, és gratulálunk a fővárosiaknak.”

BEAC ÚJBUDA KA – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 71-78 (23-8, 19-28, 22-17, 14-18)
SZEKSZÁRD: Sámóczi 21, Szücs 16, Wolf 8, Lábas 6, Berekali 4. Csere: Horog 6, Bárányos 4, Dávid 4, Csákvári 2, Baka. Edző: Harsányi Mária.

“Az első negyedben már tizenöt pontos előnyre tettek szert a házigazdák, szinte sétáltunk a pályán (23-8). A második játékrészben faragtunk a hátrányunkból, de itt is sokat hibáztunk. A harmadik negyed megint a BEAC-é volt, és újra tíz pont fölé nőtt a különbség (64-53). A negyedik felvonásban volt egy remek szériánk, mínusz tizenötről feljöttünk 72-71-re, aztán a végjátékot nem bírtuk, sok rossz döntésünk és gyenge védekezésünk volt, így hét pontos vereség lett a vége.

Harsányi Mária