A KSC U18-as együttese szombat délután a PTE-KPVK tornatermében fogadta a DVTK Akadémiát. Harsányi Máriáék tartalékosan kiállva szoros csatában nyertek a borsodiak ellen.

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – DVTK AKADÉMIA 61-58 (18-13, 13-12, 15-18, 15-15)
SZEKSZÁRD: Renczes 11/3, HAAG 10/3, Németh 10, Andi 9/9, Istókovics 9. Csere: Horváth 12, Sámóczi, Sinka. Edző: Harsányi Mária, Studer Zsuzsa.

Statisztika

“Szombaton a Főiskolán játszottunk a DVTK Akadémiával. Két húzóemberünk, Miklós és Holcz nélkül álltunk ki, akik a karanténból aznap szabadultak fel. Végig nagyon szoros, kiélezett mérkőzés volt, a DVTK fiataljai nem adták fel egy pillanatra sem. Végig vezettük a mérkőzést, kétszer volt egál, 9-9-nél és 51-51-nél. Nagyon rosszul dobtunk mind közelről, mind pedig távolról, és a védekezésünk is sok kívánni valót hagyott maga után. Sok rossz döntésünk volt, nem találtuk a játékunk ritmusát a nagyon lelkes és keményen védekező vendégek ellen. Minden játékosomtól sokkal többet vártam. Egyetlen potitívuma ennek a meccsnek, hogy nyertünk, de végig nagyon nehezen és roppant sok hibával játszottunk.
Haag Panna játékát lehet dicsérni: óriásit küzdött, alacsony termete ellenére a legtöbb lepattanót szerezte csapatunkból (13), és 10/3 pontot dobva, 4 gólpasszt kiosztva dupla-duplát ért el (17 IBM).
A sok kemény munkát eredménnyé kell varázsolni! Sokkal fegyelmezettebben és precízebben kell játszani!”

Harsányi Mária

Kép: Éberling Klára