A KSC U16-os csapata szerda kora délután Pasarétre utazott, ahol a veretlen éllovas Vasas várt rá. Harsányi Mária lányai ezúttal nem tudtak szoros mérkőzést játszani a fővárosiakkal. Javítási lehetőség vasárnap Debrecenben!

VASAS AKADÉMIA/A – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 102-37 (29-11, 24-13, 22-10, 27-3)
SZEKSZÁRD: Sámóczi 12, Horog 11, Wolf 7/3, Bárányos 6, Lábas. Csere: Berekali 1, Baka, Csákvári, Dávid. Edző: Harsányi Mária.

Statisztika

“Szerdán Pasaréten, a bajnokaspiráns Vasas Akadémiával játszottunk. Tisztes helytállást kértem a lányaimtól, de sajnos ez nem jött össze. Átgázoltak rajtunk, főleg az utolsó negyed volt rettenetes (27-3). A minden tekintetben sokkal jobb játékerőt képviselő hazaiak (tele válogatottakkal) remek védekezéssel hibákra késztettek bennünket, és ponterős támadójátékkal fölényes győzelmet arattak. Minden mutatóban sokkal jobbak voltak, a 36 eladott labdánk mindent elárul. Sajnos még átlagot sem hozott egyetlen játékosom sem. Lehet dolgozni keményen és sokat tovább!
Vasárnap Debrecenbe látogatunk, ott keményen küzdve, jó védekezésre és pontosabb támadójátékra lesz szükség a sikerhez!”

Harsányi Mária

Képek: Éberling Klára