A KSC U16-os csapata szombat délután Sopronba látogatott, ahol a Darazsak Sportakadémia vendége volt. Harsányi Máriáék ezúttal sajnos nem tudták megszorítani a hazaiakat.

DARAZSAK SPORTAKADÉMIA/A – ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD 89-43 (27-14, 21-8, 19-8, 22-13)
SZEKSZÁRD: Sámóczi 18, SZÜCS 9, Wolf 8, Horog 6, Berekali. Csere: Baka 2, Csákvári, Dávid, Nyári, Vajda. Edző: Harsányi Mária.

Statisztika

“Szombaton Sopronban játszottuk az utolsó előtti alapszakaszbeli meccsünket. Minden számításomat alulmúlta, amit a lányok produkáltak. Jobb csapat a Sopron nálunk, de nem ennyivel, és erről ezúttal mi tehettünk… Küzdés nélkül, enerváltan, sorozatban rossz döntéseket hozva, gyenge százalékkal dobva, no és kritikán alul védekezve súlyos vereséget szenvedtünk. Amit megbeszéltünk a meccs előtt, abból semmit sem oldottunk meg, nem is lehetett más az eredmény. Minden negyedet elbuktuk, és sajnos minden mutatóban alulmaradtunk. Megint az eladott labdáink száma volt magas (29), de a lepattanó harcot is elvesztettük 50-32-re – a hazaiak 21 labdát szedtek vissza a mi gyűrünk alatt, amiből újból kísérletezhettek.
Jól sajnos senki sem játszott, de két játékosomat megemlítem azért: Szücs Gréti 9 pontja mellé leszedett 11 lepattanót, adott 3 gólpasszt és volt 4 blokkolt dobása, ez 23 IBM (a legtöbb volt az egész mezőnyben), illetve Sámóczi Zsófi, aki pontdobásban (18) felvette a versenyt a hazai legjobbakkal.
Még a Miskolc elleni meccs van vissza április 18-án, de óriásit kellene küzdeni és jól játszani, hogy pariban legyünk a hazaiakkal.”

Harsányi Mária

Kép: Éberling Klára