A KSC U16-os csapata péntek délután a PTE-KPVK tornatermében a Csata DSE együttesét fogadta. Harsányi Máriáék két húzóemberüket nélkülözve nagyarányú vereséget szenvedtek a bajnokesélyes fővárosiaktól.

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – CSATA DSE 36-116 (10-31, 9-28, 6-17, 11-40)
SZEKSZÁRD: Villányi 12/6, Németh 8, Szücs 5, Horog 2, Sámóczi 2. Csere: Wolf 3, Bárányos 2, Dávid 2, Berekali, Bodócs, Csákvári, László. Edző: Harsányi Mária.

Statisztika

“Pénteken játszottuk az ötödik kadett rájátszás mérkőzésünket. A Főiskolán a végső győzelemre is nagy esélyes Csata volt az ellenfelünk, akik tele vannak válogatottakkal, míg mi megint két húzójátékosunk nélkül álltunk ki: Holcz az NB1-es csapattal készül a szombati Cegléd elleni meccsre, Piukovits pedig betegség miatt nem állt a csapat rendelkezésére. Végig nagyon sima volt a mérkőzés, roppant gyenge védekezés és pontatlan támadások jellemezték a játékunkat. Sajnos nem ez a szint a miénk, irányító és gólvágó nélkül meg különösen nem. 40 eladott labdával még a fővárosiak közelébe sem tudtunk kerülni. Amit a negyedik negyedben produkáltunk, mindent alulmúlt: 11-40-es eredmény, eladott labdák sora, figyelmetlenségek és rossz döntések. Csúnya vereség lett a vége. Fejben is jobban ott kell lenni, és sokkal keményebben kell védekezni, ha előrébb akarunk lépni. Csapatunkból senkit nem lehet kiemelni, mindenki gyenge teljesítményt nyújtott.”

Harsányi Mária

Képek: Éberling Klára