Az U16-os KSC szombat délután a bajnokesélyes Csata DSE-t látta vendégül. Harsányi Máriáéknak sajnos ezúttal sem volt győzelmi esélyük, de nagy küzdéssel szorosabb végeredményt értek el, mint legutóbb idegenben.

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – CSATA DSE 43-87 (8-21, 13-25, 8-17, 14-24)
SZEKSZÁRD: SÁMÓCZI 13/3, Horog 7/3. Berekali 6/6, SZÜCS 3, Csákvári. Csere: WOLF 11/3, Baka 3/3, Dávid, Nyári. Edző: Harsányi Mária.

Statisztika

“Szombaton a Sportcsarnokban játszottuk a hatodik meccsünket a keresztjátékban. Az ellenfél az első számú bajnokesélyes Csata DSE volt. Budapesten nagyon csúnyán kikaptunk (120-29), kicsit szerettünk volna közelebb kerülni hozzájuk. Ma azonban mindenki nagyon igyekezett, és sok szép megoldást láthattam lányaimtól mind védekezésben, mind pedig támadásban a bombaerős, jó szerkezetű fővárosiak ellen. Ugyan így is fölényes győzelmet aratott a Csata, de közel sem volt olyan megalázó a vereség, mint a Csata utcában. Még szorosabb is lehetett volna az eredmény, ha nem vétünk alapvető hibákat. Sok volt az eladott labda (30), közelről nagyon rossz százalékkal dobtunk (28 százalék), a triplákat viszont remekül értékesítettük (6/8, 75 százalék). A küzdéssel elégedett voltam, de még nagyon sok munkára van szükség, hogy elérjük a céljainkat, és csapatként funkcionáljunk. Két sérültünknek, Bárányos Flórának és Csákvári Vikinek mielőbbi felépülést kívánunk! Következő mérkőzésünk április 10-én Sopronban lesz.
Akik ezúttal jobb teljesítményt nyújtottak: Sámóczi Zsófi pontjaival (13/3) és remek védekezésével, Wolf Enikő szintén pontjaival (11/3), lepattanóival (5) és kiharcolt faultjaival (4), Szücs Gréti pedig lepattanóival (10) és blokkolt dobásaival (6) tűnt ki.”

Harsányi Mária