Az U14-es KSC szerda délután a PTE-KPVK tornatermében felkészülési mérkőzésen fogadta a Bonyhádi KSE fiú csapatát.

“Szerda délután a bonyhádi fiú serdülő csapatot láttuk vendégül a Főiskola tornatermében, ahol egy küzdős meccsen, nagyon kemény védekezéssel sikerült győznünk.”

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – KNIPL KFT. BONYHÁDI KSE 74-53 (19-11, 24-12, 26-13, 5-17)
SZEKSZÁRD: NYÁRI 12/6, ÁGOSTON 10, Pál 6, LÉHMANN 4, Rácz 2. Csere: GYIMESI 13, HENCSIK 12, SZABÓ 11, Mester 2, Vajda 2, Kollár, Kófiás. Edző: Baki Sándor.

“Három negyeden keresztül nagyon szép és okos játékkal tartottuk kontroll alatt a fiúkat, akiknek támadásban minden pontért keményen meg kellett dolgozniuk, ami láthatóan sok energiát kivett belőlük. Természetesen akadtak buta hibák a védekezésünkben, de ebből volt most a kevesebb. A magasabb ellenfelünk kizárása is jól működött harminc percen keresztül. Sajnos az utolsó negyed kicsúszott a kezünkből. Nem kaptunk eget rengetően sok pontot (17), de támadóoldalon olyan harmatos teljesítményt produkáltunk, amiből csak öt pontocska született. Ennek ellenére a győzelmünk nem forgott veszélyben, és leszámítva ezt az utolsó játékrészt, nagy fölényben játszottunk. Az Ágoston-Léhmann-Hencsik trió hatalmas mezőnymunkát végzett mindkét oldalon, labdákat, lepattanókat szereztek, és sokszor kihagyhatatlan helyzetbe hozták társaikat a kosaraik mellett. Míg a Nyári-Gyimesi-Szabó hármas inkább a pontdobásban jeleskedett a védekezés helyett. Köszönjük a fiúknak és edzőjüknek a játékot! Gratulálok a csapatoknak!”

Baki Sándor

Képek: Horváth Vivien, Hencsik László