Az utánpótlásával Bonyhádon edzőtáborozó Atomerőmű KSC Szekszárd szakvezetése szerdán a helyi klub képviselőivel személyesen is egyeztetett.

– Az elmúlt években egyre több kislány kezdett el kosárlabdázni mindkét kisvárosban, és a szakmai munka is egyre erősödött. Egyesületünk a jövőben szeretne továbblépési és fejlődési lehetőséget biztosítani azoknak a tehetséges gyerekeknek, akik a gyermek (U12) korosztály után is folytatni kívánják sportpályafutásukat – kezdte honlapunknak tett nyilatkozatát Szabó Noémi.

– Az Atomerőmű KSC Szekszárdnál minden feltétel adott ahhoz, hogy ezek a kislányok közel a lakhelyükhöz, kiváló szakmai és emberi körülmények között teljesedhessenek ki. A klub mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a női kosárlabdázást még inkább felemelje és megerősítse, nem csak Szekszárdon, hanem egész Tolna megyében.

– Az egyesületi elnökök és mindkét város polgármestere örült a kezdeményezésnek, és támogatták az együttműködési szerződés aláírását. Az ASE női szakosztályával is hosszú évek óta jó viszonyt ápolunk, két paksi kislány, Wolf Enikő és Bárányos Flóra jelenleg is tagja az U18-as junior csapatunknak. Tolna megye pici, az összefogásban azonban hatalmas erő rejlik. Fontos az élet minden területén, így a sportban is, hogy értékeinket megőrizzük, és itt tartsuk – zárta nyilatkozatát a szakmai igazgató.

Képünkön:


Pomsár Anna, Kollár Lilla és Rácz Nóri (mindhárman Bátaszéken tanulták meg a kosárlabda alapjait Pomsár Szilvia, Lerch Éva, Kovács Cecília és Csaba-Tóth Zsófia kezei alatt).


Kovács Edit edző (Atomerőmű KSE Bonyhád), Harsányi Mária edző (Atomerőmű KSC Szekszárd), Szabó Noémi szakmai igazgató (Atomerőmű KSC Szekszárd) és Darabos Péter ügyvezető elnök (Atomerőmű KSE Bonyhád).