Több mint 1 hónap után most hétvégén végre ismét hazai közönség előtt játszunk a bajnokságban. A válogatott szünetet megelőzően egy nagy rangadót sikerült megnyernünk az NKA Universitas Pécs otthonában (68-74). Csapatunk legjobbjai Kathryn Westbeld (14 pont, 5 lepattanó, 2 blokk), Miklós Melinda (11 pont, 7 lepattanó, 4 gólpassz, 3 labdaszerzés), illetve a 11 percnyi játékidő alatt 12 fontos pontot szerző Jacinta Monroe voltak.

Apropó, válogatott. 2024. február 8-11. között Sopronban került megrendezésre 2024. évi párizsi olimpia egyik női kosárlabda selejtezőtornája. A keretben a KSC-s Horváth Bernadett, illetve klubunk saját nevelésű játékosa, Studer Ágnes is helyet kapott. Sajnos a Spanyolország elleni mindent eldöntő összecsapáson nem sikerült a csoda, drámai végjátékban buktuk el az ötkarikás játékokra a kvalifikációt.

Szombaton 18:00-tól lehetőségünk lesz visszavágni a TFSE MTK-nak az ősszel elszenvedett kétpontos vereségért. A mérkőzésen bemutatkozik legfrissebb igazolásunk, Bernáth Réka! A vele készült interjú az alábbi linken olvasható:

https://kscszekszard.hu/2024/02/15/bernath-reka-kek-feherben/

A TFSE MTK elleni ELŐ/JÁTÉK-ban ezúttal Krnjics Szárá beszél az esélyekről: