Az U11-es bajnokság következő fordulójában a 6. régió B-csoportja Pécsett került megrendezésre. Bár a KSC A-csapata az első mérkőzésén még alulmaradt a PVSK NKA Fiú/A-val szemben, az NKA Pécs leány együttese ellen már egy remek győzelemmel javítani tudott.

PVSK NKA FIÚ/A – TARR KSC SZEKSZÁRD/A 71-63 (19-8, 17-17, 10-14, 21-16 – 4-8)
Szekszárd: MÁRTON 21, SZABÓ 20, FRICSI 5, Káldi 5, Lückl 5, Módos-Krémer 3, Kozsir 2, Farner 1, Mikóczi 1, Stoll, Wirth. Edző: Horváth Vivien, Fekete Eszter.

“A PVSK-s fiúk ellen kezdtük a fordulót. Sajnos már a mérkőzés elején kialakult egy nagyobb különbség, amiből a meccs végére sikerült faragnunk. Védekezésben többször lemaradtunk és sok pontatlan passzt adtunk – ha ezeken változtatunk, a következő találkozón még jobban megszorongathatjuk ellenfelünket. Márton Viola és Szabó Vanda volt csapatunk két húzóembere, mindkettőjüknek sikerült 20 pontot dobnia. Összességében elégedett vagyok a lányok teljesítményével, láttam olyan dolgokat, amikre a jövőben építkezhetünk.”

NKA PÉCS U11 LEÁNY – TARR KSC SZEKSZÁRD/A 47-49 (11-12, 7-9, 11-15, 13-9 – 5-4)
Szekszárd: MÁRTON 10, MIKÓCZI 10, STOLL 6, KÁLDI 5, Lückl 5, Szabó 5, Kozsir 3, Csiki 2, Fricsi 2, Wirth 1, Farner, Módos-Krémer. Edző: Horváth Vivien, Fekete Eszter.

“A pécsi lányokkal immáron harmadik alkalommal mérkőztünk meg. Ismét egy végletekig izgalmas és kiélezett meccset játszottunk. Az első négyesben Márton Viola gyönyörű megoldásai, valamint Lückl Vera küzdése átlendítette a csapatot a nehezebb szakaszokban, a másodikban pedig Mikóczi Emília és Szabó Vanda emelkedett ki. Gratulálok a csapatomnak, nagyon-nagyot küzdöttek mind a két találkozónkon! Köszönjük a kedves szülőknek, hogy ennyien elkísértek és szurkoltak nekünk!”

Horváth Vivien