A KSC U12-es csapata – a szombati Szakmai tornára készülve – szerda délután a PTE KPVK tornatermében felkészülési mérkőzésen fogadta a Bajai NKK együttesét. Baki Sándor és Stierné Jankovics Mária lányai 71-52-es győzelmet arattak.

TARR KSC SZEKSZÁRD – BAJAI NŐI KOSÁRLABDA KLUB 71-52 (18-8, 17-9, 22-8, 6-22 – 8-5)
Szekszárd: FAJSZI 16, DOSZPOD 13, HÄCKL 13, Szabó 8/3, Misóczki 5, Dulai 4, Farkas A. 3, Tusa 3, Finta 2, LAKI 1, SAMU 1, Sarudi 1, Soós 1, Balázs, Csötönyi, Farkas N., Káldi, Molnár, Steiner. Edző: Baki Sándor, Stierné Jankovics Mária.

“Szerda délután a bajai lányokat fogadtuk egy felkészülési mérkőzésre a Főiskolán. A túloldalon több hiányzó is volt, illetve okosan, de harciasan játszottunk, így három negyed alatt szép előnyt építettünk fel. Sok labdát szereztünk, és működött a támadás is, könnyű kosarakat dobtunk. Az utolsó játékrészben sajnos csökkent a koncentráció, az ellenfél pedig faragott a hátrányából. A szurkolásért és az egymás iránti küzdésért az egész csapatot dicséret illeti! A bő játékoskeretnek hála sűrűn cseréltünk, így mindenki kellő játéklehetőséget kapott. Köszönjük a játékot a bajai lányoknak és edzőjüknek! Külön öröm, hogy mind a húsz játékosunk ott volt a meccsen, és egy sérültet leszámítva mindenki pályára is került. Sok sikert kívánunk ellenfelünknek és természetesen magunknak is a hétvégi tornára!”

Baki Sándor