A Tolna Megyei Kosárlabda Szövetség idén is megrendezi a Nagyok Kupája megyebajnokságot. A B-csoportban a Stierné Jankovics Mária irányította U12-es KSC kilenc ponttal alulmaradt a serdülő korú fiúkat is felvonultató tamásiakkal szemben.

“A harmadik fordulóban hazai pályán fogadtuk a Tamási Dámocskák csapatát. A nagyon gólszegény mérkőzésen hősiesen küzdöttek a lányok: harcosan védekeztek, de támadásban szervezetlennek tűnt a játékunk, erőtlen és pontatlan passzainkat sorra elcsenték a fiúk. A második negyedben, a talán hasonló korú fiúkkal pariban voltunk (11-2), de a serdülő korúak már nehezebb feladatnak bizonyultak.”

KSC SZEKSZÁRD B – TAMÁSI DÁMOCSKÁK 33-42 (7-14, 11-2, 12-17, 3-9)
Szekszárd: Léhmann 6, Nyári 6, Horváth 5, Rácz 5, Szerémi 5, Pál 2, Wigand 2, Zaják 2, Császár, Léránt, Major, Mester, Rohr. Edző: Stierné Jankovics Mária.

“Gratulálok a lányoknak, mert harcoltak a labdáért és küzdöttek a látványos fizikai hátránnyal is. Örülök, hogy a harcosságot és az akaratot az utolsó pillanatig láttam a csapaton. A ziccereink és dobásaink sikerességén továbbra is sokat kell még dolgoznunk az edzéseken.”

Stierné Jankovics Mária